Απαιτήσεις φωτός Philodendron Birkin – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Philodendron Birkin

Philodendron Birkin

Ας μιλήσουμε για τα φυτά εσωτερικού χώρου με χαμηλό φωτισμό της Philodendron Birkin που δεν απαιτούν πολλή δουλειά και προσθέτουν κομψότητα στο σπίτι σας.

Ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι γονείς των φυτών. Απαιτήσεις φωτός του Philodendron Birkin.

Αναρωτιέστε αν το πολύτιμο φιλόδενδρο σας χρειάζεται άμεσο ηλιακό φως; Πόσο φως χρειάζεστε την ημέρα; Ή πρέπει να είναι κοντά στο παράθυρο; Μην ανησυχείτε, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

σχήμα

Προτού καταλάβετε τι είδους φως χρειάζονται τα φυτά σας, Πρέπει να ξέρετε από πού προέρχεται το φως. Και τα φυτά σας θα αναπτυχθούν καλύτερα εάν τους δοθεί ένα περιβάλλον όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό τους περιβάλλον.

Για παράδειγμα, για να μάθετε για τις απαιτήσεις φωτός των φιλοδένδρων. Η γνώση ότι το philodendron birkin είναι εγγενές στη Βραζιλία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο.

Θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι αυτό το στέλεχος είναι μετάλλαξη του ίδιου φυτού. Ζει κάτω από τη σκιά ενός τροπικού δάσους.

Στο φυσικό τους περιβάλλον, μπορούν να αναπτυχθούν ως ορειβάτες δέντρων. Φιλόδενδρο στα ελληνικά σημαίνει λάτρης των φυτών. Ωστόσο, αυτά τα είδη είναι πλέον δημοφιλή ως φυτά εσωτερικού χώρου.

Μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό μου για τις ποικιλίες philodendron εδώ.

Philodendron Birkin

Το Philodendron Birkin είναι φυτό σε γλάστρα.

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις που μπορούν να ληφθούν από το περιβάλλον του φυσικού οικοτόπου του φιλόδενδρου. Τα βασικά των απαιτήσεων φωτισμού Philodendron Birkin είναι αρκετά απλά. Το φυτό αναπτύσσεται σε έμμεσο ηλιακό φως και χρειάζεται υψηλή υγρασία.

Έχουμε πλέον δημιουργήσει τη βάση. Ας βουτήξουμε στις λεπτομέρειες των καλύτερων συνθηκών φωτός για τα φυτά Philodendron Birkin.

Πρέπει το philodendron birkin να βρίσκεται στο άμεσο ηλιακό φως;

Η απλή απάντηση σε αυτή τη συχνή ερώτηση είναι όχι. όπως έχουμε συζητήσει Για να διατηρήσετε τα φυτά σας να αναπτύσσονται σε υγιή και πλούσια κατάσταση. Πρέπει να ακολουθήσετε το φυσικό του περιβάλλον.

Έτσι, όταν πρόκειται για τις απαιτήσεις φωτός των φυτών φιλόδενδρων. Αντανακλά την ποσότητα φωτός που διεισδύει μέσα από το ψηλό δάσος στα μικρά δέντρα. κρυμμένο κάτω από τη σκιά ενός δέντρου

Οι εκτροφείς Philodendron θα πρέπει να διασφαλίζουν ότι τα φυτά λαμβάνουν τη σωστή ποσότητα έμμεσου φωτός.

Αυτό ακούγεται αντιφατικό. γιατί όσο περισσότερο ηλιακό φως παίρνουν τα φυτά Όσο περισσότερη φωτοσυνθετική θα έχουν τα φυτά. Όμως η παρενόχληση ήταν τρομερή. Το πολύ ηλιακό φως θα σκοτώσει το φιλόδενδρο σας.

Πολλαπλασιάζοντας το Philodendron Birkin

Πόσο ηλιακό φως/φως χρειάζονται τα φυτά την ημέρα;

Το Philodendron Birkin χρειάζεται αρκετή ποσότητα ηλιακού φωτός όλη την ημέρα. Το πολύ άμεσο ηλιακό φως μπορεί να προκαλέσει μαρασμό και θάνατο των φυτών.

Οι ημερήσιες απαιτήσεις φωτός ενός philodendron είναι μόνο 12 ώρες έντονου έμμεσου φωτός.Επίσης, αφήστε τα φυτά σας να ξεκουραστούν στη σκιά.

Τα φύλλα των φυτών σας δεν θα είναι φρέσκα. Αν μείνουν στο σκοτάδι για πολύ καιρό, τα στελέχη Philodendron Birkin θα συρρικνωθούν.

Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα φυτά σας έχουν αρκετό νερό. Αυτό συμβαίνει επειδή το philodendron birkin είναι εγγενές σε τροπικά περιβάλλοντα. ως εκ τούτου συνηθισμένοι στην υψηλή υγρασία

Η παραμονή των φυτών στο άμεσο ηλιακό φως για πολύ καιρό μπορεί να τα στεγνώσει. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να το κρατήσετε σε εσωτερικό χώρο. κοντά στο περβάζι και ψεκάζοντας νερό πολλές φορές φορές την εβδομάδα

Ποιος είναι ο καλύτερος προσανατολισμός για αυτό το φυτό κοντά σε παράθυρο (νότια, βόρεια ή δυτικά);

Το να βρεις το σωστό σημείο κοντά στο παράθυρο ήταν λίγο δύσκολο. Η έκθεση του φυτού στο άμεσο ηλιακό φως θα το σκοτώσει τελικά.

Εάν τα παράθυρά σας εκτίθενται σε υπερβολική ηλιακή ακτινοβολία το παράθυρο είναι νεκρό Αν είναι υποεκτεθειμένο Τα φυτά δεν θα έχουν αρκετό φως για να αναπτυχθούν.

Ένα παράθυρο που βλέπει ανατολικά ή βόρεια είναι το καλύτερο μέρος για τις ανάγκες φωτισμού της Philodendron Birkin.

Αυτές οι οδηγίες επιτρέπουν μερικές ώρες έμμεσου φωτός. Θα εκτεθεί σε ισχυρό ηλιακό φως που μπορεί να είναι επιβλαβές για τα φυτά σας.

αλλά υπάρχει λύση Η τοποθέτηση του φυτού ελαφρώς μακριά από το περβάζι του παραθύρου θα το αποτρέψει από το να πάρει πολύ ηλιακό φως.

Κοντινό πλάνο των φύλλων σημύδας philodendron

Τι θα συμβεί αν πετάξετε το φιλόδενδρο; Birkin σε άμεσο ή έμμεσο ηλιακό φως;

Τα φιλόδεντρα είναι ένα από τα καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου για φροντίδα καθώς απαιτούν λίγο φως. Δεν απαιτεί πολλά. Επιπλέον, θα σας ενημερώσει με τον δικό του τρόπο τι κάνετε λάθος.

Ένα υγιές philodendron birkin έχει μια χαρακτηριστική φωτεινή λευκή λωρίδα κατά μήκος του. Εάν το φυτό σας δεν έχει αρκετό άμεσο ή έμμεσο φως Θα αρχίσετε να παρατηρείτε ότι το φυτό σας θα μεγαλώσει σταδιακά. Χάστε αυτές τις φωτεινές λωρίδες

Ξεθωριάζουν σε σκούρο πράσινο χρώμα.Θα παρατηρήσετε επίσης ότι τα φυτά σας θα αρχίσουν να αναπτύσσονται πιο αισθητά προς την κατεύθυνση της πηγής φωτός.

Αλλά κάθε φορά που τα φυτά σας παίρνουν περισσότερο ηλιακό φως. Θα αρχίσετε να βλέπετε το φως του ήλιου στα φυτά σας. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να μεταφέρετε αμέσως το φυτό σας σε καλύτερη τοποθεσία.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Philodendron Birkin για έκθεση στο ηλιακό φως;

Βεβαιωθείτε ότι τα φυτά σας βρίσκονται εντός του απαιτούμενου εύρους θερμοκρασίας. Εάν τηρείτε αυστηρά τις απαιτήσεις φωτισμού philodendron. Οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας δεν θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

Η βέλτιστη θερμοκρασία για την καλλιέργεια του Philodendron Birkin είναι 18℃-24℃ (65℉-75℉) εάν χρησιμοποιείτε τεχνητή ψύξη το καλοκαίρι. Βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία του δωματίου σας δεν πέφτει κάτω από τους 16℃ (60℉).Θερμοκρασίες από 13℃ (55℉) ή κάτω θα κάνουν ανεπανόρθωτη βλάβη στο φιλόδενδρο σας.

Θα πρέπει να ελέγξετε την έκθεσή σας στο Philodendron Birkin για να βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία είναι σταθερή.

Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε ένα αναπτυσσόμενο φως. Ειδικά τον χειμώνα το σπίτι σας δεν λαμβάνει πολύ ηλιακό φως.

συμπέρασμα

Τώρα ξέρετε ποιες είναι οι σωστές απαιτήσεις φωτός Philodendron Birkin. Το να διατηρείτε τα φυτά σας υγιή και πλούσια έγινε πολύ πιο εύκολο.

Συνολικά, αυτό το φυτό προσθέτει ένα εκλεπτυσμένο στοιχείο στο σπίτι σας χωρίς να απαιτεί υπερβολική προσοχή.

Οι περισσότεροι γονείς του Philodendron Birkin δεν έχουν κανένα πρόβλημα να διατηρήσουν την υγεία του φυτού τους. Είναι τόσο απλό. Γίνετε ένα σήμερα και γίνετε μέλος της οικογένειας.


Μερικοί από τους συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση είναι σύνδεσμοι συνεργατών. Εάν επιλέξετε να κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας αυτούς τους συνδέσμους, Θα κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Χρησιμοποιώντας αυτούς τους συνδέσμους συνεργατών, βοηθάτε το At Home With Who’s να δημιουργήσει χρήσιμο περιεχόμενο και το κόστος λειτουργίας αυτού του ιστότοπου. Οι γάτες μου και εγώ σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *