Οι καλύτερες συμβουλές για τη μετακίνηση του φυτού σας στο βιολί

Οι καλύτερες συμβουλές για τη μετακίνηση του φυτού σας στο βιολί

Το να μετακινήσετε τη συκιά σας από φύλλο βιολιού μπορεί να είναι δύσκολο. Όλοι γνωρίζουμε ότι τα σύκα με φύλλα βιολιού είναι λεπτεπίλεπτα και αγαπούν τη σταθερότητα. Που σημαίνει ότι μισούν να συγκινούνται! Υπάρχει επίσης κίνδυνος να καταστρέψετε το δέντρο σας κατά τη μεταφορά.

Μπορείτε να βρείτε όμορφα μεγαλόφυλλα σύκα στο φυτώριο της περιοχής σας.

Αλλά πώς γυρνάς σπίτι;

Ή ίσως είστε εν κινήσει και θέλετε να φέρετε μαζί σύκα με φύλλα βιολιού.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεταφέρετε το βιολί σας στο αυτοκίνητο χωρίς να το καταστρέψετε;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να γίνει αυτό. Αλλά μερικές φορές βοηθάει να καταλάβουμε τι μπορεί να φταίει. ώστε να μπορείτε να καλύψετε τον ιστότοπό σας

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη μεταφύτευση του φύλλου του βιολιού σας Εικ

καλοκαίρι

Φύλλο βιολί Τα φύλλα συκιάς καίγονται γρήγορα στον ήλιο. Και αυτό είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που ακούμε για τη ναυτιλία με φύλλα σύκου.

Συχνά οι ιδιοκτήτες βιολιού βάζουν φύλλα βιολιού απευθείας στο αυτοκίνητο. Αλλά ο έντονος ήλιος λάμπει από το παράθυρο και καίει τα φύλλα.

Είναι σημαντικό να κρατάτε τα φύλλα στη σκιά του αυτοκινήτου σας μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και να καλύπτετε τα φύλλα με χαρτί, ανοιχτόχρωμες κουβέρτες, αδιαφανές πλαστικό ή σεντόνια.

ρεύμα και θερμότητα

Προσέξτε να μην φυσήξει πολύ η θερμότητα ή ο κλιματισμός απευθείας στα σύκα σας.

με αποτέλεσμα τα φύλλα να στεγνώνουν και να καίγονται από τον ήλιο

Εάν μπορείτε να κρατήσετε τα φύλλα μακριά από τους αεραγωγούς και να αποτρέψετε την υπερθέρμανση, κάντε το. Πρέπει να τα καλύψετε, κάτι που θα σας βοηθήσει.

Αν πρέπει να διαλέξετε να φυσήξετε τα φύλλα συκής με αέρα ή να τα αφήσετε να ζεσταθούν πολύ. Επιλέξτε ζεστό αν είναι δυνατόν.

σχίσιμο

Τα φύλλα συκιάς του βιολιού σας μπορεί να σχιστούν καθώς τα μετακινείτε μέσα και έξω από το όχημά σας. και αν μετακινηθεί κατά τη μεταφορά

Τα φύλλα του βιολιού έχουν καφέ κηλίδες.  σωματικοί τραυματισμοί 3
Ρωγμές, τρύπες και καφέ κηλίδες μπορεί να προκύψουν από τριβή από σωματικό τραύμα.

Καλύψτε τα φύλλα με χαρτί ή ελαφριές ασπίδες για να αποτρέψετε το φυτό να κινηθεί και να συγκρουστεί με άλλα αντικείμενα.

Αν πρέπει να γυρίσετε το δέντρο στο πλάι Τα φύλλα πρέπει να στηρίζουν τους μίσχους για να μην σπάσουν.

ξεριζωμός

Αν το δέντρο έπεσε κατά τη μεταφορά Το φυτό μπορεί να βγει εντελώς από τη γλάστρα του.

Οι συκιές με φύλλα βιολιού δεν τους αρέσει εξαρχής να μετακινούνται. Και το ξερίζωμα μπορεί να προκαλέσει περιττό σοκ. Αυτό κάνει το δέντρο να δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και να ρίξει περισσότερα φύλλα από το αναμενόμενο.

Τυλίξτε τον κορμό και τον πάτο της γλάστρας με πλαστική μεμβράνη, μια πετσέτα ή μια κουβέρτα για να προστατέψετε το φυτό στη γλάστρα. Ειδικά αν θέλετε να γείρετε το δέντρο στο πλάι για να ταιριάζει στο αυτοκίνητο.

καταστροφή

Τέλος, αν τα στελέχη είναι λεπτά, κινδυνεύετε να σπάσετε τα κλαδιά ή τους μίσχους των φύλλων συκής σας.

Εάν μεταφέρετε φυτά σε κινητό φορτηγό με πολλά άλλα αντικείμενα, τυλίξτε το φυτό με κουβέρτες ή χαρτί περιτυλίγματος. Ή χρησιμοποιήστε έπιπλα για να δημιουργήσετε έναν αμυντικό τοίχο γύρω από το δέντρο.

Σε ένα αυτοκίνητο, υπάρχει μικρός κίνδυνος να σπάσετε ένα κλαδί δέντρου ή τον κορμό. Όμως το πίσω μέρος του αυτοκινήτου πρέπει να έχει κουτί, μαξιλάρι, κεντρική κονσόλα κ.λπ. για να στηρίζει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, βοηθώντας στην προστασία των βαριών και σκισμένων φύλλων.

Μετακινήστε τη Συκιά Φύλλο Βιολίνου

  • Στηρίξτε τον κορμό, τυλίξτε τα φύλλα, σκεπάστε το καπάκι της κατσαρόλας.
  • Εάν είναι δυνατόν, μετακινήστε το φυτό σε όρθια θέση, όπως ένα κινητό φορτηγό.
  • Χτίστε έναν τοίχο γύρω από το δέντρο με έπιπλα ή άλλα υλικά για να αποφύγετε σπασμένα φύλλα και σπασμένα φυτά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λαδόκολλα για να γεμίσετε τον κορμό.
  • Εάν χρειάζεται να στηρίξετε το φυτό στο πλάι, χρησιμοποιήστε μαξιλάρια, διπλωμένες κουβέρτες, διπλωμένα μουσαμάδες ή οτιδήποτε άλλο. Το σχήμα του δέντρου πρέπει να τοποθετείται στο πλάι του όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ετοιμαστείτε για κάποια ζημιά.

Ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικά συσκευάζετε και μεταφέρετε σύκα με φύλλα βιολιού Μπορεί να τραυματιστείς.

Τα φύλλα καστανής συκής έχουν τραυματικές κηλίδες.
Οι καφέ κηλίδες που εμφανίζονται μετά από μια εβδομάδα μπορεί να προκληθούν από σωματικό τραύμα.

Ίσως δείτε μερικά σκισμένα φύλλα ή λίγο φως του ήλιου. και μπορεί να μαραθεί σε κάποιο βαθμό Το γεγονός είναι ότι σε αυτά τα φυτά δεν αρέσει η αλλαγή και μια μεγάλη αλλαγή στην κίνηση είναι αναπόφευκτη.

Φροντίστε τα φυτά σας με τον καλύτερο τρόπο πριν και μετά τη μεταφύτευση. Το φυτό θα αναπηδήσει και θα αρχίσει να παράγει νέα φύλλα σε χρόνο μηδέν.

Τα ολοκληρωμένα ταξίδια επιστράφηκαν όπως είχε προγραμματιστεί

Η μετακόμιση είναι μια μεγάλη αλλαγή. Δώστε λοιπόν στο δέντρο σας την ευκαιρία να προσαρμοστεί στο νέο του σπίτι όταν φτάσει.

Αποφύγετε το κλάδεμα, τη μεταφύτευση, το κλάδεμα ή άλλες σημαντικές αλλαγές. για τουλάχιστον ένα μήνα μετά τη μετακόμισή σας Και προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον παρόμοιο με αυτό που απολάμβανε στο παλιό σπίτι.

Αν μόλις την φέρατε σπίτι από το νηπιαγωγείο και γνωριστείτε. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα άρθρα για να ξεκινήσετε. Σωστά:

Προμηθευτείτε τα απαραίτητα για το βιολί σας:

Μάθε περισσότερα:

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *