Πόσο διαρκούν οι σφαίρες ποτίσματος; Πώς λειτουργούν και πώς να τα χρησιμοποιείτε

Πόσο διαρκεί το Watering Globes

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών/offset για πλήρη ενημέρωση. Δείτε την αποποίηση ευθύνης μας εδώ..

Πόσο θα διαρκέσουν οι υδρόγειες σφαίρες που ποτίζουν;

αν ξέρεις κάτι για μένα Μου αρέσει να ταξιδεύω ακόμα και τα Σαββατοκύριακα. Αγαπώ ακόμα τα φυτά στο σπίτι μου. Και όπως πολλοί ιδιοκτήτες φυτών, ένα ειδικό μέρος του εγκεφάλου μας είναι αφιερωμένο στο να διασφαλίζουμε ότι είναι ασφαλή όταν βγαίνουμε έξω.

Οι γείτονες ποτίζουν λιγότερο συχνά. Υπάρχουν μερικές πρόσφατες καινοτομίες που βοηθούν στην αποφυγή της επιστροφής στο σπίτι για να ποτίζετε συρρικνωμένα και συρρικνωμένα φυτά.

υδρόγειο ποτίσματος Έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια και είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για να το έχετε ως επιλογή.

Αλλά πόσο θα διαρκέσουν οι υδρόγειες σφαίρες για τα φυτά; Οι υδρόγειες σφαίρες συνήθως διαρκούν 7 έως 14 ημέρες, ανάλογα με το μέγεθος και τον τύπο του εδάφους στο οποίο φυτεύονται. Υπάρχουν άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν το πόσο θα διαρκέσει η αρδευόμενη γη σας. Αυτά θα συζητηθούν παρακάτω.

Μπορείτε να τους αφήσετε να φροντίσουν την πράσινη οικογένειά σας για λίγες μέρες; εβδομάδα? μακριά? Διαβάστε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις. Συμπεριλαμβανομένου του τρόπου λειτουργίας του Water Globe και του τρόπου χρήσης του σωστά.

Τι είναι τα Watering Globes;

Οι σφαίρες ποτίσματος φυτών είναι πολύχρωμα γυάλινα δοχεία με μακρύ λαιμό. (Μερικές φορές ονομάζεται “ακρωτήριο”) είναι όμορφα διακοσμημένο. Υπάρχουν πολλά χρώματα και σχήματα. και προσθέστε ομορφιά στα φυτά σε γλάστρες

Μερικές φορές ονομάζονται βολβοί νερού, υδρόγειοι ή βολβοί άρδευσης. και μπορεί να αγοραστεί πολύ φθηνά

Το πιο σημαντικό, μπορεί να γεμίσει με νερό. που με συνδυασμό βασικής χημείας και φυσικής Βοηθήστε το νερό σταδιακά. Απλώστε το στο χώμα της γλάστρας σας χωρίς να πνίξετε το φυτό.

Πόσο καιρό χρειάζεται για να ποτιστεί η υδρόγειος; Αυτές οι σφαίρες ποτίσματος μπορούν να μείνουν χωρίς επίβλεψη για έως και δύο εβδομάδες. που ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι έχει αρκετό νερό για τις ρίζες. Αλλά δεν είναι τόσο απλό. Υπάρχουν δύο παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν σοβαρά αυτή τη χρήση.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε μια αυτοποτιζόμενη υδρόγειο σφαίρα;

Έτσι, ένας προφανής λόγος για να χρησιμοποιήσετε μια υδρόγειο υδρόγειο είναι να ποτίζετε τα φυτά σας ενώ λείπετε. Αλλά οι υδρόγειες σφαίρες έχουν και άλλες χρήσιμες χρήσεις.

1. Αποτρέπουν τις διαρροές.

Σε ορισμένα φυτά δεν αρέσει το άμεσο πότισμα των φύλλων. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν ποτίζετε τα φυτά σας με το χέρι. Αυτό ενθαρρύνει τη μούχλα και το υπερβολικό πότισμα. προκαλώντας καφέ χρώμα των φυτών μολυσμένα ή νεκρά Η αρδευόμενη γη παραδίδει νερό απευθείας στο έδαφος όπου οι ρίζες μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους.

2. Καλός έλεγχος παροχής νερού

Ορισμένα φυτά έχουν διαφορετικές ανάγκες ανάλογα με την εποχή. Είναι δύσκολο να πούμε πόσο νερό χρειάζεται ένα φυτό τη δεδομένη στιγμή. Η «επιστήμη» που σχετίζεται με τον κόσμο της άρδευσης εξαρτάται από τη διατήρηση της ισορροπίας της υγρασίας του εδάφους. κρίνει πολύ καλύτερα από εμάς.

3. Βελτιώνουν οπτικά τα φυτά ενώ είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Ναι, ακούγεται λίγο νευρικό. Ποιος όμως δεν θα λάτρευε τα χρώματα στο τοπίο των δέντρων του; και επειδή είναι γυαλί Έτσι αποφεύγετε την πλαστική ρύπανση. Μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί ατελείωτα και μειώστε τις προσωπικές δουλειές του σπιτιού

Πώς λειτουργούν τα Watering Globes;

Η επιστήμη έφτασε! Η αρχή του αρδευόμενου εδάφους είναι να διατηρείται το έδαφος σε σταθερό επίπεδο υγρασίας για να θρέψει τις ρίζες του φυτού σας. Αυτή δεν είναι μια νέα έννοια στη φυσική. Αλλά στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή αυτής της έννοιας.

Η γη είναι γεμάτη νερό και η «βελόνα», ή γήινο στέλεχος, φυτεύεται στο έδαφος με τη γη ανάποδα ή υπό γωνία με το έδαφος. Μικροσκοπικές τρύπες στο τέλος του στελέχους τροφοδοτούν το νερό αργά στο έδαφος αλλά σταθερό ρυθμό.

Η ταχύτητα καθορίζεται από δύο πράγματα:

Πρώτα απ ‘όλα, το μυτερό άκρο βρίσκεται στο χώμα, επομένως υπάρχει ένα εμπόδιο για την απελευθέρωση.

Δεύτερον, το υγρό χώμα γύρω από το λαιμό εμποδίζει τον αέρα να εισέλθει στο λαιμό και να διαφύγει το νερό.Καθώς το χώμα στεγνώνει, απελευθερώνεται περισσότερο νερό μέχρι να φτάσει ξανά σε κορεσμό.

Αν και ο ρυθμός απελευθέρωσης νερού εξαρτάται από τον τύπο του εδάφους και τις συνθήκες εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Αλλά το αποτέλεσμα είναι μια αργή απελευθέρωση νερού, μία ή δύο σταγόνες τη φορά. Είναι σημαντικό ότι το έδαφος δεν είναι τελείως στεγνό και οι ρίζες δεν εκτίθενται σε πολύ νερό.

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι υδρόγειων σφαίρων;

Υπάρχουν δύο τύποι υδρογείου ποτίσματος. Και μπορεί να θέλετε να δείτε ποιο είναι κατάλληλο για εσάς.

Για παράδειγμα, μπορείτε να αποσυναρμολογήσετε την ακίδα και να συνδέσετε το δικό σας μπουκάλι στο τέλος. Υπάρχουν επίσης διάφορα στυλ αφαιρούμενων πλαστικών ποτισμάτων.

Το πλεονέκτημα αυτής της επιλογής είναι ότι μπορείτε, σε κάποιο βαθμό, να επιλέξετε το μέγεθος του δέκτη. Συνιστώ τη χρήση γυαλιού αντί πλαστικού για περιβαλλοντικούς λόγους.

Μια κοινή επιλογή είναι ένας πλήρως ενσωματωμένος φυσητήρας γυαλιού. Επειδή υπάρχει μια μικρή τρύπα στο τέλος του πείρου, μπορεί να είναι δύσκολο να γεμίσει. αρκετά εύθραυστο Κατασκευασμένο από λεπτό φυσητό γυαλί

Ευτυχώς, ορισμένοι έξυπνοι εφευρέτες έχουν δημιουργήσει μια μονάδα που μπορεί να διαχωριστεί από το Spike. Αυτό σας επιτρέπει να γεμίζετε εύκολα την περιοχή λήψης.

Πόσο διαρκεί η υδρόγειος σφαίρα;

Το μεγάλο ερώτημα λοιπόν είναι – πόσο καιρό θα διαρκέσουν; Ή τουλάχιστον πόσο συχνά πρέπει να το γεμίζω;

Είναι γενικά αποδεκτό ότι οι μεγάλες αρδευόμενες σφαίρες μπορούν να διαρκέσουν έως και δύο εβδομάδες. Αλλά αυτός ο αριθμός συνοδεύεται από μια προειδοποίηση. Εξαρτάται κυρίως από το έδαφος, τον καιρό, τον τύπο του φυτού και ούτω καθεξής.

Με μερικές από τις επιλογές υδρόγειων υδρόγειων που αναφέρθηκαν παραπάνω. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το μέγεθος του δοχείου. Επομένως, είναι θέμα πειραματισμού πρώτα για να δείτε τι λειτουργεί για τα φυτά σας.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε υδρόγειες υδρόγειες όταν είστε στο σπίτι. Ελέγξτε πόσο γρήγορα εξαντλούνται και χρησιμοποιήστε τις βέλτιστες πρακτικές σας ανάλογα.

Εάν η υδρόγειά σας έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με μια μικρή υδρόγειο υδρόγειο Αυτή η σφαίρα διαρκεί μόνο 5 ημέρες.Το φυτό σας απορροφά επιπλέον νερό και χρησιμοποιεί περισσότερο νερό από οποιοδήποτε άλλο. Ορισμένες αρδευτικές σφαίρες είναι στραμμένες προς το έδαφος για να επηρεάσουν τα ποσοστά χρήσης νερού. Εάν χρησιμοποιείτε την ίδια σφαίρα σε διαφορετικές γωνίες Μπορεί να επηρεάσει την περίοδο ισχύος.

Κατώτατη γραμμή: Εάν αφιερώσετε χρόνο για να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε. Θα βρείτε την καλύτερη λύση για τις δικές σας ανάγκες. Αν βρείτε τρόπο να κάνετε το πότισμά σας να διαρκέσει έως και δύο εβδομάδες. Δείχνει ότι είστε στο σωστό δρόμο.

υδρόγειο

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά τη σφαίρα ποτίσματος;

Η χρήση αρδευτικών σφαιρών δεν είναι περίπλοκη. Μπορεί να χρειαστούν κάποιες δοκιμές και σφάλματα για να λειτουργήσει καλά. αλλά βασικά Το να γεμίζεις τον κόσμο με νερό είναι το δύσκολο κομμάτι.

Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να τα κάνετε πιο αποτελεσματικά. Η τοποθέτηση της υδρογείου σε ξηρό έδαφος βοηθάει την υδρόγειο να στραγγίσει λίγο πιο γρήγορα.

Ένα άλλο σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι ότι το μακρύ άκρο της βελόνας μπορεί να φράξει με σωματίδια χώματος. Ελέγξτε κάθε γέμισμα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει φράξει. Εάν υπάρχει, χρησιμοποιήστε προσεκτικά μια οδοντογλυφίδα ή παρόμοιο μαλακό αντικείμενο για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα.

για να αποφευχθεί η απόφραξη Σκάψτε μια τρύπα στο χώμα πριν φυτέψετε την ακίδα στη γλάστρα. για να αποτρέψετε την είσοδο σωματιδίων στο ακροφύσιο

Αν και οι περισσότεροι από τους παράγοντες έτειναν προς την υψηλή κατανάλωση νερού. Αλλά η αρδευόμενη γη σας θα πρέπει να διαρκέσει τουλάχιστον μια εβδομάδα. Αλλά αυτό δεν πρέπει να μειώνει τη γνώση ότι τα φυτά σας φροντίζονται καλά.

δεν χρειάζεται βύσμα ρεύματος Δεν χρειάζεται να προσδιορίσετε εάν τα φυτά σας βρίσκονται στη σωστή περιοχή. Δεν απαιτείται περίπλοκη προετοιμασία.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι σφαίρες ποτίσματος για φυτά εξωτερικού χώρου;

Δεν υπάρχει κανένας πρακτικός λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υδρόβιους υδρόβιους σε εξωτερικούς χώρους. Τα καταφέρνουν καλύτερα σε γλάστρες παρά σε ανοιχτό έδαφος κήπου. Επομένως, μπορεί να θέλετε να ελαχιστοποιήσετε τη χρήση σας για αυτό.

Θυμηθείτε ότι είναι εύθραυστα. Έτσι, εάν το φυτό σας βρίσκεται σε μια περιοχή με πολλά παιδιά και σκυλιά που περιφέρονται. Αυτά τα δέντρα μπορεί να καταστραφούν.

Είναι ακόμα βρώμικα έξω. Ετσι είναι. Το ξέπλυμα κάθε φορά που προσθέτετε καύσιμο θα φροντίσει γι’ αυτό.

σώμα των λέξεων

Οι χρήστες των υδρόγειων σφαίρων συμφωνούν ότι δεν λειτουργούν καλά με τα παχύφυτα.Στα παχύφυτα αρέσουν πολύ οι ξηρές συνθήκες. Μια βρεγμένη γη οδηγεί σε υπερβολική υγρασία στο έδαφος. Ως εκ τούτου, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την επιθυμητή κατάσταση του παχύφυτου και να προκαλέσει τη σήψη του.

Ο κόσμος του ποτίσματος μπορεί να λειτουργήσει για εσάς.

Αν είστε συχνή απόδραση, το Globe Irrigation System φαίνεται να είναι η τέλεια επιλογή. Γιατί να μην δοκιμάσετε έναν κόσμο άρδευσης; Είναι φθηνά και μπορούν σίγουρα να προσθέσουν χρώμα σε οποιαδήποτε οθόνη φυτών. Τι θα λέγατε για πολύχρωμες σφαίρες μανιταριών, για παράδειγμα;

Ακόμα κι αν δεν ταξιδεύεις πολύ Αλλά προσφέρουν έναν βολικό τρόπο να φροντίζετε τα φυτά σας χωρίς πολλή ταλαιπωρία.


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *