Πώς να απαλλαγείτε από τα Mealybugs στο Dracaena Marginata

Φυτό Dracaena Marginata

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών/offset για πλήρη ενημέρωση. Δείτε την αποποίηση ευθύνης μας εδώ..

Πώς να απαλλαγείτε από τους αλευρώδεις κοριούς στο Dracaena marginata; Μπορείτε να απαλλαγείτε από τους αλευρώδεις κοριούς σε dracanas. Τρίψτε το διάλυμα αλκοόλης στο δέντρο.Μουλιάστε ένα βαμβάκι ή ένα κομμάτι βαμβάκι σε διάλυμα αλκοόλης 70% και πιέστε απαλά την πληγείσα περιοχή.

Τα έντομα Dracaena marginata είναι πραγματικά ασυνήθιστα. Αλλά οι αλευρώδεις κοριοί μπορεί να είναι ένα από εκείνα τα ενοχλητικά παράσιτα που χρειάζονται λίγο χρόνο για να απαλλαγούμε.

Φυτό Dracaena Marginata

Αν αφεθεί χωρίς επίβλεψη Οι αλευρώδεις κοριοί μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά στα φυτά δράκαινας σας. και σε ορισμένες σοβαρές περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει θάνατο του φυτού.

Πώς να απαλλαγείτε από τους αλευρώδεις κοριούς στο drecana

καθώς και προσβολή φυτών και εντόμων. Υπάρχουν χημικοί και φυσικοί τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Πολλά εντομοκτόνα που χρησιμοποιούνται συνήθως είναι αναποτελεσματικά στην εξάλειψη των αλευροφόρων. Αυτό συμβαίνει επειδή τα έντομα έχουν μια κηρώδη επικάλυψη που απωθεί αυτά τα διαλύματα.

Μπορείτε να αναγνωρίσετε τους αλευρώδεις κοριούς στη δράκαινα σας όταν δείτε μικροσκοπικά λευκά ζωύφια. καλυμμένο με λευκή μεμβράνη Συχνά οι αλευρώδεις κοριοί δεν μοιάζουν με μικροσκοπικά έντομα. Αλλά μοιάζει περισσότερο με λευκό μύκητα.

Υπάρχουν πολλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να απαλλαγείτε από τους αλευρώδεις κοριούς στο αγαπημένο σας φυτό δράκαινα.

Βήμα 1: Αντιμετώπιση Mealybugs στο Hay

Το πρώτο βήμα για την απομάκρυνση των αλευροφόρων από τα φυτά δράκιας σας είναι να τα θεραπεύσετε. Αγοράστε ή παρασκευάστε ένα διάλυμα αλκοόλης 70%.

Βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβάκι ή μια μπατονέτα στο διάλυμα και εφαρμόστε απευθείας στα προσβεβλημένα μέρη του φυτού.

Οι θεραπείες κηλίδων είναι πολύ αποτελεσματικές για τα φυτά dracaena εσωτερικού χώρου, καθώς ο ψεκασμός με διάλυμα ή ακόμα και νερό μπορεί να μην είναι ιδανικός.

Επιπλέον, η ανατίναξη των φυτών χωρίς τοπική επεξεργασία μπορεί να μην έχει θετική επίδραση στη δομή των φύλλων της dracaena.

Μια σημαντική πτυχή που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν η θεραπεία κηλίδων είναι η έκθεση σε νεαρούς αλευρωτούς. που είναι πιο δύσκολο να δει κανείς από τους ενήλικες αλευρωτούς

Η λύση θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτά τα σφάλματα και όσα γνωρίζετε.

Βήμα 2: Πολυμερίστε όλη τη Δράκαινα με διάλυμα.

Αφού θεραπεύσετε μόνο το σημείο όπου βλέπετε τους αλευρώδεις κοριούς να έχουν μολυνθεί. Αναμείξτε μεγάλη ποσότητα διαλύματος αλκοόλης. Αυτό το διάλυμα περιέχει 1 φλιτζάνι οινόπνευμα εντριβής, 4 φλιτζάνια νερό και μερικές σταγόνες σαπούνι πιάτων (ο Dan Mac είναι υπέροχο).

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπουκάλι ψεκασμού για αυτό το στάδιο επεξεργασίας και να ψεκάσετε το διάλυμα σε όλο το φυτό. Προσοχή εδώ, μην ξεχνάτε τη βάση των φύλλων και των στελεχών του φυτού. Επίσης, ρίξτε χώμα γύρω από τη βάση της λεύκας.

Ολόκληρο το φυτό (φύλλα, μίσχοι και βάσεις) θα πρέπει να βρέχεται από τον ψεκασμό ενώ το κάνετε αυτό. Εάν παραλείψετε τον παραμικρό ψεκασμό, τα έντομα θα επιστρέψουν.

Βήμα 3: Επαναλάβετε τη θεραπεία

Επαναλάβετε τα βήματα 1 και 2 μία ή δύο φορές την εβδομάδα μέχρι να φύγουν οι αλευρώδεις κοριοί. Είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε τακτικά την παρουσία αλευροφόρων, επαναλαμβάνοντας τακτικά τη θεραπεία.

Η συγκεκριμένη θεραπεία που θα επιλέξετε μπορεί να μην είναι αποτελεσματική ή μπορεί να χρειάζεται να γίνεται πιο συχνά. Ωστόσο, θα μάθετε μόνο αν την ελέγχετε συχνά.

Πώς να απαλλαγείτε από τους αλευρώδεις κοριούς στο Dracaena marginata

Βήμα 4: Εξετάστε άλλες επιλογές θεραπείας

Υπάρχουν διαφορετικά στάδια στη ζωή των αλευροφόρων. Αν είναι στο εύρος που ονομάζεται ανίχνευση. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε το έλαιο neem για ιατρική χρήση.

Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν εντομοκτόνο σαπούνι και φυτικό λάδι για την απώθηση των ζωυφίων.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα σπιτική θεραπεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι το σαπούνι. Προφανώς, αυτό θα βοηθήσει να χαλαρώσουν οι κηρώδεις εξωτερικές τρίχες των αλευροφόρων και να απαλλαγούν από αυτές.

Αν βρείτε μόνο λίγους αλευρώδεις κοριούς στη δράκαινα, συνιστάται να ψεκάζετε μόνο με νερό. Απαιτείται ένας ψεκαστήρας νερού υψηλής πίεσης για να διασφαλιστεί η σωστή απόρριψη. Η εσωτερική dracaena σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε το φυτό για να το κάνετε αυτό.

Ένας εντελώς διαφορετικός τρόπος για να αφαιρέσετε τους αλευρώδεις κοριούς από τα φυτά δράκαινας σας είναι να πάρετε ένα κομμάτι χώμα και να μουσκέψετε ολόκληρο το φυτό σε διάλυμα αλκοόλης ή σαπουνιού. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν μεγάλο κουβά.

Πώς τα Mealybugs μπορούν να βλάψουν τη Δράκαινα σας

Οι αλευρώδεις κοριοί κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά όταν τρώνε τα φύλλα. με αποτέλεσμα να κιτρινίζουν τα φύλλα

Αυτό το κάνουν τρυπώντας το εξωτερικό του φύλλου. Τα μολυσμένα φύλλα που κιτρινίζουν συχνά πεθαίνουν και πέφτουν.

Τα αλευρώδη σφάλματα βλάπτουν τις drecanas σας διαταράσσοντας την ανάπτυξή τους. Οι αλευρώδεις κοριοί προκαλούν επίσης πτώση των φύλλων της δράκαινας.

Συνήθως, μπορείτε ακόμα να δείτε ζημιά στη δράκαινα σας από αλευρωτούς. Τα φύλλα μπορεί να κιτρινίσουν, να πέσουν ή να πέσουν και μπορεί να έχουν μαύρες κηλίδες.

Τα διαφορετικά στάδια από τα οποία περνούν τα αλευροφόρα έχουν διαφορετικούς βαθμούς βλάβης στα φυτά. όταν τα αλευροφόρα σέρνονται την πρώτη περίοδο Αυτοί προκαλούν τη μεγαλύτερη ζημιά.

Όταν η προσβολή από αλευρώδη είναι σοβαρή, μπορεί επίσης να προκαλέσει το θάνατο της δράκαινας. Φυσικά, τα φυτά θα πεθάνουν με την πάροδο του χρόνου εάν δεν καταβληθούν προσπάθειες για την εξάλειψη των παρασίτων.

Πώς να αποτρέψετε τα Mealybugs στο Dracena Wood

Από αλευρόφυτα μέχρι φυτά δρασένα Ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί αυτό είναι να επιθεωρήσετε και να διατηρήσετε τα ραβδιά dracena σας όσο πιο δυνατά γίνεται.

Είναι σημαντικό να ελέγχετε όλα τα μέρη του φυτού, όπως τα φύλλα, τους μίσχους και τις βάσεις.Όσο πιο γρήγορα τα παρατηρήσετε, τόσο το καλύτερο.

Είναι καλή ιδέα να επιθεωρήσετε προσεκτικά τη dracaena που θέλετε να αγοράσετε πριν την αγοράσετε.

Οι αλευρώδεις κοριοί συνήθως συγκεντρώνονται στην κάτω πλευρά των φύλλων. Αξίζει λοιπόν να το ελέγξετε και εκεί. Συχνά, μπορεί εν αγνοία σας να φέρετε μαζί σας ανεπιθύμητους αλευρωτούς στο σπίτι.

Διαχωρίστε τη νέα σας δράκαινα από άλλα φυτά και προσέξτε για ενοχλήσεις.Οι χαρούμενες και υγιείς δράκαινες λαμβάνουν τη σωστή ποσότητα νερού και φωτός.

Ένας τρόπος για να διατηρήσετε την υγεία σας είναι να χρησιμοποιήσετε φιλτραρισμένο νερό. Το φθόριο στο αφιλτράριστο νερό μπορεί να βλάψει τα φυτά κάνοντας τα φύλλα καφέ.

Όσο πιο αδύναμο είναι το ξύλο dracena, τόσο περισσότερο Το πιο ευάλωτο σε παράσιτα εντόμων όπως οι αλευρώδεις κοριοί.

Τι κάνει το Dracaena marginata να ασπρίσει;

Μπορεί να παρατηρήσετε λευκά σημάδια στη δρασίνα σας. Αυτά τα μπαλώματα είναι συχνά σημάδι αλευρόβιου.Από απόσταση, ο αλευρώδης μοιάζει με λευκό μύκητα, ειδικά στα φύλλα.

Αυτά τα λευκά μπαλώματα εμφανίζονται συνήθως όταν τα σφάλματα ενώνονται. Το κάνουν αυτό μόλις πάρουν φύλλα από τα θραύσματα της δράκαινας που είναι κατάλληλα για φαγητό.

αν κοιτάξετε προσεκτικά Μπορείτε να δείτε αυτά τα μικρά λευκά έντομα Αυτά κάνουν το ξύλο dracena σας να φαίνεται λευκό. Οι αλευρώδεις κοριοί έχουν σχήμα οβάλ και έχουν κολλώδεις κηρώδεις τρίχες.

Πώς η Δράκαινα παθαίνει τα Mealybugs;

Αλευρώδεις κοριοί και άλλα παράσιτα στη δράκαινα σας είναι συχνά ένα σημάδι ότι το φυτό ήταν αρχικά ανθυγιεινό. Ο ανεπαρκής φωτισμός ή τα λανθασμένα επίπεδα νερού μπορεί να στρεσάρουν τη δράκαινα σας, καθιστώντας την ευάλωτη στην επίθεση εντόμων.

Είναι καλύτερο να μην ποτίζετε τα φυτά σας πολύ, καθώς ένα υγρό περιβάλλον μπορεί να αναπαράγει αυτά τα παράσιτα.

Το υπερβολικό πότισμα δεν είναι καλό για τη δράκαινα, καθώς το υγρό έδαφος μπορεί να οδηγήσει σε σήψη των ριζών με την πάροδο του χρόνου.

Μια καλή συμβουλή είναι να ελέγξετε αν το πάνω χώμα είναι στεγνό. Αν ναι, μπορείτε να ποτίσετε τα φυτά.

Όσον αφορά το φωτισμό, η αντανάκλαση είναι καλή τόσο για τις κουρτίνες εσωτερικού όσο και για εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, το άμεσο ηλιακό φως είναι πολύ ισχυρό και μπορεί να κάψει τα φύλλα.

Μπορεί η Δράκαινα να αναρρώσει από τους αλευρώδεις κοριούς;

Εάν μπορείτε να θεραπεύσετε αποτελεσματικά Η έλξη σας μπορεί να ανακάμψει από προσβολή αλευροφόρων. Αυτό σημαίνει πλήρη εξάλειψη των αλευροφόρων.

Εξαρτάται επίσης από το πόσο σοβαρά επηρεάζονται τα φυτά και πόσο σύντομα θα ξεκινήσει η θεραπεία.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με την ανάρρωση είναι να αφήσετε τους αλευρώδεις κοριούς χωρίς θεραπεία. στο περασμα του χρονου Ο σανός σας μπορεί να είναι πολύ αδύναμος για να ανακάμψει πλήρως και να ανοιχτεί σε άλλες ασθένειες των φυτών.


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *