Το Pothos προσελκύει σφάλματα; & Πώς να τα αποτρέψετε

Αφίδες

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών/offset για πλήρη ενημέρωση. Δείτε την αποποίηση ευθύνης μας εδώ..

Μπορεί να είναι ενθαρρυντικό αν παρατηρήσετε ένα ζωύφιο να τρώει τα αγαπημένα σας φυτά pothos. Καλή τύχη αν γνωρίζετε γιατί τα σφάλματα στοχεύουν το pothos σας. Ποια είναι τα συμπτώματα και η ζημιά; και πώς να αποτρέψετε Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί εύκολα.

Ο Πόθος προσελκύει έντομα; Αν και ένα ζωηρό φυτό potos σπάνια προσελκύει έντομα ή επιβλαβή παράσιτα, το κάνει. Αλλά το ανθυγιεινό, αδύναμο ή άρρωστο Pothos μπορεί να είναι ευαίσθητο στα έντομα.Άλλοι παράγοντες που μπορούν να προσελκύσουν σφάλματα στο Pothos σας περιλαμβάνουν την υψηλή υγρασία και τις υγρές συνθήκες. συμπεριλαμβανομένου του κακού αερισμού

ψείρα των φυτών

Γιατί υπάρχει σφάλμα στο Pothos μου;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το φυτό potos σας μπορεί να φιλοξενεί έντομα. Παράγοντες περιλαμβάνουν την υψηλή υγρασία, τις υγρές συνθήκες και την υγρασία. πάρα πολύ λίπασμα και κακός αερισμός Είναι η αιτία των ζωυφίων στο potos σας.

Παρακάτω είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους το φυτό potos σας μπορεί να είναι ελαττωματικό:

υψηλή υγρασία

Τα υγρά και υγρά περιβάλλοντα είναι οι δύο μεγαλύτεροι ελκυστικοί παράγοντες για έντομα ποθούς και ιδεών. Τα περισσότερα από αυτά τα έντομα έχουν μαλακό σώμα και μικρά μεγέθη. Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα έντομα χρειάζονται πολλή υγρασία γύρω τους.

Εάν δεν υπάρχει αρκετή υγρασία θα πεθάνουν. Υψηλά επίπεδα υγρασίας εμφανίζονται σε υγρούς χώρους όπως τα μπάνια.

Το υπερβολικό πότισμα του pothos σας και η διατήρηση του σε στάσιμο νερό θα δημιουργήσει υπερβολική υγρασία και υγρασία. Ο ανεπαρκής και κακός αερισμός και τα υπερπλήρη φυτά μπορεί να επιδεινώσουν την κατάσταση.

αφίδες στα φυτά

υγρές συνθήκες

Τα περισσότερα έντομα φαίνεται να έχουν 6 είδη.Ταϊλανδός νιώθοντας υγρό όπως είπαμε Αυτά τα έντομα αγαπούν την υγρασία, ώστε να μην στεγνώνουν και πεθαίνουν.

Γι’ αυτό προσπαθούν να βρουν βρεγμένα φύλλα με τα οποία μπορούν να ζήσουν. Οι υγρές συνθήκες μπορεί να προκαλέσουν σήψη των φύλλων και των ριζών του potos. καθώς και άλλες ασθένειες που μπορούν να αποδυναμώσουν, να βλάψουν και να καταστρέψουν τα φυτά σας.

Γενικά, αν το ποτό σας είναι ανθυγιεινό ή άρρωστο Είναι ιδιαίτερα ευάλωτο και ευάλωτο σε προσβολή από έντομα. Η υψηλή υγρασία είναι πάντα κακή είδηση ​​για τον Πόθο, ειδικά αν βρίσκονται ακόμα στα πρώτα στάδια ανάπτυξής τους.

Το υγρό ή βρεγμένο χώμα λειτουργεί ως μαγνήτης για μύκητες που τρώνε τις αναπτυσσόμενες ρίζες. Τελικά θα μείνει στάσιμο. Αφήστε άλλα σφάλματα να επιτεθούν στον Πόθο σας.

Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να αποφύγετε το πότισμα από πάνω. Μην αφήνετε το Pothos σας σε νερό ή εκτεθειμένο σε υπερβολικά υγρές συνθήκες. Επίσης, να θυμάστε ότι τα περισσότερα έντομα θα περάσουν από υγρό έδαφος κάποια στιγμή στον κύκλο ζωής τους.

Υπερλίπανση του λιπάσματός σας

Ίσως πιστεύετε ότι η λίπανση φυτών potos πιο συχνά Είναι ένας τρόπος να το ενθαρρύνεις να μεγαλώσει πιο γρήγορα.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι καλή ιδέα! πάρα πολύ άζωτο που είναι συχνά συστατικό στο κομπόστ Μπορεί να προκαλέσει το φυτό σας bodhi να αναπτύξει αδύναμα και λεπτά φύλλα. το οποίο είναι ευαίσθητο σε ζωύφια και έντομα

Κατ ‘αρχήν Θα πρέπει να γονιμοποιήσετε κάθε δύο ή τρεις μήνες κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης δηλαδή από τις αρχές της άνοιξης έως τα τέλη του καλοκαιριού.

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα καλά ισορροπημένο νερό ή υδατοδιαλυτό λίπασμα που είναι κατάλληλο για όλα τα φυτά εσωτερικού χώρου. Αραιώστε στο μισό της συνιστώμενης συγκέντρωσης πριν από τη χρήση με τα ποτό σας.

περιοχές που δεν αερίζονται καλά

Η επαρκής κυκλοφορία του αέρα είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να προσφέρετε για να προωθήσετε την υγιή ανάπτυξη και τη συνολική υγεία.

Ο καλός αερισμός διατηρεί την υγρασία αρκετά χαμηλή για να αποτρέψει την ανάπτυξη εντόμων ή παρασίτων στο φυτό σας.

όταν δίνετε προσοχή στον αερισμό Θα πρέπει επίσης να έχετε κατά νου ότι ο αερισμός θα κάνει τα φύλλα και το χώμα σας πιο στεγνά. που εμποδίζει την ανάπτυξη μούχλας

Αν κρατάτε τις γλάστρες κοντά μεταξύ τους Ο αερισμός είναι συχνά ανεπαρκής. Αυτό καθιστά πολύ εύκολο για τα έντομα να πηδούν από το ένα δέντρο στο άλλο.

Ένα συνηθισμένο λάθος που ενοχλεί τον Πόθο.

Υπάρχουν μερικά κοινά σφάλματα που μπορούν να στοχεύσουν το Pothos σας και να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά εάν δεν προστατεύονται.

Παρακάτω είναι μια λίστα με σφάλματα. Πώς μπορούν να επιτεθούν και να βλάψουν το Pothos σας και τι μπορείτε να κάνετε για να το αποτρέψετε:

Αφίδες σε φυτά Pothos

Με απλά λόγια, οι αφίδες είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε λάτρη των φυτών! Οι αφίδες είναι μικρά έντομα με μαλακό σώμα, σε σχήμα αχλαδιού που μπορεί να είναι χωρίς φτερά ή να έχουν φτερά. Μπορεί να είναι κίτρινο, λευκό, κόκκινο ή μαύρο.

ψείρα των φυτών

Οι πράσινες αφίδες είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν, καθώς κρύβονται εύκολα στα φωτεινά φύλλα του potos. Οι αφίδες ρουφούν το χυμό από τα νεαρά φύλλα του δέντρου Bodhi.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα νέα φύλλα να παραμορφώνονται, να μαραίνονται και να καθυστερούν στην ανάπτυξη.

Τα φύλλα της γλάστρας μπορεί να μαραθούν και να κιτρινίσουν. Αυτά τα μικροσκοπικά σφάλματα μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν όταν είναι απομονωμένα. Αλλά μπορούν εύκολα να αναγνωριστούν όταν ομαδοποιηθούν σε ομάδες.

Θα παρατηρήσετε ότι τείνουν να συγκεντρώνονται καθώς αυξάνεται η προσβολή. Λάβετε υπόψη ότι μία ή δύο αφίδες που τρώνε τους μίσχους ή τα φύλλα της γλάστρας δεν θα προκαλέσουν μεγάλη ζημιά, ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις αφίδες είναι η ικανότητά τους να αναπαράγονται γρήγορα.

Ορισμένες αφίδες εντόμων μπορούν να μεταλλαχθούν γρήγορα. και αν το αφήσετε χωρίς θεραπεία Οι αφίδες μπορεί να κατακλύσουν και να βλάψουν τη ζεστή κατσαρόλα σας.

Οι αφίδες συχνά σχηματίζουν λευκές αποικίες στην κάτω πλευρά των φύλλων potos σας.

Μπορούν να πετάξουν ή να σέρνουν γρήγορα από το ένα φυτό εσωτερικού χώρου στο άλλο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση αν έχετε μερικά φυτά στο σπίτι σας.

πώς να προλάβετε Οι αφίδες επιτίθενται στα φυτά Potos σας

Αν θέλετε να αποτρέψετε τις αφίδες στα δέντρα μπόντι Είναι σημαντικό να ελέγξετε το δέντρο μπόντι και άλλα φυτά. που έχετε σε τακτική βάση

Ελέγχοντας τακτικά το Pothos σας Θα είστε σε θέση να ανιχνεύσετε τα κρούσματα νωρίς. και να το ελέγξετε πιο αποτελεσματικά και εύκολα.

Συνιστάται να απομονώσετε νεοαποκτηθείσα φυτά για δύο ή τρεις εβδομάδες για να περιορίσετε την εισαγωγή παρασίτων σε άλλα φυτά που έχετε.

Φροντίστε να φέρετε φυτά σε εσωτερικούς χώρους το φθινόπωρο. Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για να εισάγετε αφίδες στις γλάστρες σας και σε άλλα φυτά εσωτερικού χώρου.

Έντομα ναών στα φυτά Πόθος

Τα λέπια έντομα είναι μικρά, επίπεδα έντομα που τρέφονται με χυμούς από τους μίσχους και τα φύλλα των καυτών δοχείων. Έχουν συνήθως οβάλ ή κυκλικό σχήμα και στην πραγματικότητα έχουν διαφορετικούς τύπους φολίδων. που μπορεί να επηρεάσει το φυτό potos σας.

Όλοι ξεκίνησαν ως ερπυστριοφόροι. Και τείνουν να στοχεύουν το κάτω μέρος και τις αρθρώσεις των φύλλων potos σας. Μόλις βρεθεί ένα καλό σημείο σίτισης Σταματούν να κινούνται και αναπτύσσουν έναν σκληρό καφέ φλοιό σε σχήμα οβάλ που συχνά μοιάζει με φλοιό δέντρων.

Εάν το αφήσετε χωρίς θεραπεία Τα λέπια έντομα μπορούν να κάνουν σοβαρή ζημιά στα φυτά potos σας. και τα φύλλα του Ποτού θα κιτρινίσουν και θα καθυστερήσουν λόγω των φολίδων που απορροφούν τους χυμούς των ζωτικών φυτών.

Τα φύλλα και οι μίσχοι μπορεί να πεθάνουν. Και μπορεί να παρατηρήσετε μερικά μυρμήγκια και μούχλα καθώς τα λέπια εκκρίνουν νέκταρ. Τα φύλλα της γλάστρας μπορεί να γίνουν ωχρά. Και όλα τα φυτά σας σύντομα θα μαραθούν, θα μαραθούν και θα μαραθούν.

πώς να προλάβετε Μετρά τα παράσιτα που επιτίθενται στα φυτά potos σας.

νιφάδες, όπως υψηλή υγρασία και υγρασία Επομένως, η μεταφορά της γλάστρας σας σε μια πιο ζεστή περιοχή κατά τους ψυχρότερους μήνες μπορεί να την αποτρέψει από το να επηρεάσει τη γλάστρα σας.

Αναβάτης στο φυτό Πόθος

Τα ακάρεα της αράχνης είναι πολύ μικρά και μπορούν να αναγνωριστούν ως μικρά έντομα. Δεν μπορείς να το δεις με γυμνό μάτι. Τα ακάρεα της αράχνης μένουν μακριά από τις αράχνες. Έτσι μπλέκονται με μικροσκοπικούς ιστούς. που είναι ευαίσθητα κάτω από τα φύλλα ή τις γωνίες των φύλλων ή τα στελέχη γλάστρας

Τα ακάρεα αράχνης μπορεί να μοιάζουν με μικροσκοπικές κουκκίδες που κινούνται με γυμνό μάτι. Ωστόσο, τα ακάρεα της αράχνης είναι καφέ ή κόκκινα. Στα αρχικά στάδια της επιδημίας των ακάρεων της αράχνης Ο αναβάτης θα ξεκινήσει με ένα μικρό σημείο. κίτρινο ή καφέ

Αν αφεθεί χωρίς επίβλεψη Θα παρατηρήσετε ότι τα φύλλα γίνονται ολοκίτρινα με σοβαρές προσβολές από ακάρεα αράχνης. Τα φύλλα σας τελικά θα μαραθούν και θα πέσουν, θα αναπτυχθούν αργά, θα καθυστερήσουν ή θα καθυστερήσουν.

πώς να προλάβετε Οι αναβάτες επιτίθενται στα φυτά potos σας.

Ευτυχώς, οι προσβολές από ακάρεα αράχνης μπορούν εύκολα να προληφθούν. με τακτική αποστείρωση Διατηρήστε την περιοχή καθαρή πριν αναπτύξετε ένα νέο γύρο του pothos σας. Φροντίστε να χρησιμοποιείτε φιλικά προς τα φυτά καθαριστικά και απολυμαντικά δωματίου.

Είναι επίσης χρήσιμο αν μπορείτε πάντα να φέρετε τα δικά σας εξαρτήματα. Μην αποκόπτεστε από τους άλλους καθώς μπορούν να οδηγήσουν τον αναβάτη.

Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το κλαδί κάποιου άλλου Αντιμετωπίστε κάθε κλαδί ξεχωριστά πριν το τοποθετήσετε στο δωμάτιο ανάπτυξης ή κοντά σε άλλα φυτά εσωτερικού χώρου.

Βοηθά επίσης να χρησιμοποιήσετε παγίδες εντόμων για τον εντοπισμό των παρασίτων εκ των προτέρων. Η χρήση παγίδων σφαλμάτων μειώνει επίσης τις πιθανότητες να πιάσουν σφάλματα το potho σας.

Επίσης, ελέγχετε πάντα τον εαυτό σας! Οι αναβάτες λατρεύουν να οδηγούν εσάς, τα μαλλιά σας ή τα ρούχα σας.

Εάν επισκέπτεστε συχνά μέρη με πολλά φυτά, όπως πάρκα και φυτώρια, Κάντε ένα ντους και φορέστε καθαρά ρούχα πριν μπείτε στο δωμάτιο ανάπτυξης ή στην περιοχή όπου αποθηκεύονται οι γλάστρες σας.

Κουνούπι στο φυτό Πόθος

Όταν πρόκειται για μυκητιακές σκνίπες Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε εγρήγορση. Οι μυκητιακές σκνίπες είναι γνωστό ότι είναι ευκαιριακά παράσιτα που θα εισβάλουν στο potho σας εάν είναι αδύναμο ή σοβαρά άρρωστο.

κουνούπι

Μπορείτε να τα δείτε πολύ εύκολα με γυμνό μάτι. Και συνήθως έντομα όπως οι αλευρόφυτοι αφήνουν νέκταρ στα φύλλα του φυτού σας αφού ρουφήξετε το χυμό. Τα κουνούπια θα ευδοκιμήσουν στο χώμα σας. Συνήθως έχουν μέγεθος 2-3 ίντσες.

τρώνε μύκητες αντικείμενα σε αποσύνθεση και η ρίζα του ποτό σου Τα ενήλικα των μυκήτων είναι τόσο μικρά που μπορούν να συγκριθούν με έντομα που μοιάζουν με κουνούπια. Τα κουνούπια μοιάζουν με γκρίζες ή μαύρες μύγες που μοιάζουν με κουνούπια.

Αν τους ενοχλήσεις Θα σκορπίσουν και θα πετάξουν γύρω από το pothos σας, θα κάνουν το pothos σας να μεγαλώσει άσχημα και αργά. και μπορεί να προκαλέσει μαρασμό και κιτρίνισμα των φύλλων

πώς να προλάβετε Τα κουνούπια επιτίθενται στο φυτό potos σας.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι σκνίπες ή τα αυγά των μυκήτων δεν μπορούν να επιβιώσουν σε ξηρό έδαφος. Αποφεύγοντας το υπερβολικό πότισμα, μπορείτε να αποτρέψετε τους μυκητιακούς σκνίπες.

Καλό είναι λοιπόν να αφήσετε το χώμα γύρω του. Κρατήστε τη γλάστρα σας στεγνή ανάμεσα στο πότισμα όσο πιο συχνά γίνεται.

Ένας άλλος τρόπος για να αποτρέψετε τα κουνούπια να μπουν στις γλάστρες σας είναι να ποτίζετε από τον πάτο. Το πότισμα του Pothos σας από κάτω θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το φυτόχωμα στεγνό, διατηρώντας παράλληλα το φυτό σας χαρούμενο και υγρό!

Να θυμάστε ότι το φυτόχωμα είναι το μέρος όπου τα κουνούπια γεννούν τα αυγά τους. Έτσι, η ξήρανση του φυτικού εδάφους θα σκοτώσει τα αυγά!

Τέλος, το υπερβολικό χώμα γλάστρας μπορεί να αποθηκευτεί σε αεροστεγές δοχείο. Εάν κρατήσετε το επιπλέον χώμα γλάστρας στη σακούλα που μπήκε αρχικά, Οι μυκητιακές σκνίπες το βλέπουν ως μια προφανή πρόσκληση για αναπαραγωγή.

Ωστόσο, τα αυγά τους χρειάζονται οξυγόνο για να επιβιώσουν. Έτσι, η τοποθέτηση του χώματος σε ένα αεροστεγές δοχείο, όπως ένας κουβάς με σφιχτό καπάκι, θα κρατήσει μακριά τα κουνούπια.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω σφάλματα από το Pothos;

Ευτυχώς για εσάς και τον αγαπημένο σας Πόθο, υπάρχουν απλά βήματα. Μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από σφάλματα από το Pothos σας.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στους διαφορετικούς τύπους παρασίτων. Πώς είναι στον Πόθο; Και τι μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από αυτά:

ψείρα των φυτών

για να απαλλαγούμε από τις αφίδες μπορείτε να κάνετε Φτιάξτε ένα σπιτικό σπρέι αφίδων ανακατεύοντας μερικές κουταλιές της σούπας καθαρό υγρό σαπούνι σε ένα μικρό κουβά με νερό.. Δοκίμασέ το Αποφύγετε τη χρήση προϊόντων ή απορρυπαντικών που περιέχουν ενυδατικά και απολιπαντικά..

Μπορείτε να εφαρμόσετε το μείγμα σας απευθείας στις αφίδες και στις πληγείσες περιοχές του πόθου σας με ένα μπουκάλι ψεκασμού. Φροντίστε να μουλιάσουν και τις κάτω πλευρές των φύλλων. Εδώ οι αφίδες γεννούν τα αυγά και τις προνύμφες τους.

Αφίδες και άλλα παράσιτα παγκολίνου Διαλύει πλήρως το προστατευτικό εξωτερικό στρώμα. και τελικά να τους σκοτώσει.

Το σπρέι σας δεν θα επιτεθεί σε χρήσιμα σκληρά έντομα όπως οι μέλισσες, ούτε θα βλάψει άλλα ζώα. Μπορείτε να αγοράσετε έτοιμα εντομοκτόνα σαπούνια στο διαδίκτυο ή στο φυτώριο της περιοχής σας.

λέπια έντομο

Ο πιο ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος Τα παράσιτα μπορούν να καταπολεμηθούν με ψεκασμούς κηπευτικών λαδιών.. Αυτά είναι Τα φυτοφάρμακα με βάση το λάδι αναμειγνύονται καλά με νερό..

όταν εσύ Ανακατέψτε σωστά το διάλυμα και ψεκάστε το σε φυτά που έχουν προσβληθεί από φύκια. Το λάδι καλύπτει τα σφάλματα και φράζει τις τρύπες αναπνοής τους.Το έντομο στη συνέχεια ασφυκτιά αντί να σκοτωθεί από τοξίνες και στοιχεία.

προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα με την υψηλότερη αποτελεσματικότητα Μπορείτε να εφαρμόσετε σπρέι λαδιού σε κάθε εκατοστό της επιφάνειας της κατσαρόλας.

Εάν υπάρχουν έντομα λέπια κάτω από τα φύλλα και λάδι μόνο στην επιφάνεια. Δυστυχώς, δεν τους επηρεάζει.

Γιατί τα έντομα δύσκολα σκοτώνονται. Θα πρέπει να ψεκάζεται μία ή δύο φορές μετά την πρώτη χρήση. Φροντίστε να ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες στην ετικέτα.

καβαλάρης

μπορείς Σκοτώστε τα ακάρεα αράχνης με οινόπνευμα εντριβής.Το αλκοόλ που έχετε στρώσει γύρω Το σπίτι θα σκοτώσει τον καβαλάρη.

Μπορείτε επίσης να μουσκέψετε ένα βαμβάκι σε οινόπνευμα και να το ταμπονάρετε στα φύλλα του μολυσμένου ποτό.

Αφήστε το οινόπνευμα να καθίσει στην κατσαρόλα σας για μερικές ώρες. στη συνέχεια ξεπλύνετε με καθαρό νερό

κουνούπι

στην απαλλαγή από τα κουνούπια Μπορείτε να γεμίσετε ένα ρηχό πιατάκι. Προσθέστε 3 σταγόνες υγρού πιάτων σε 1 φλιτζάνι λευκό ξύδι.Μπορείτε να τοποθετήσετε το μπολ κοντά στην ζεστή κατσαρόλα. Τότε τα κουνούπια θα ενδιαφέρονται για το φάρμακο.

Το κουνούπι έπεσε στο δίχτυ για να πεθάνει. Μπορείτε να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μέχρι να φύγουν όλα τα κουνούπια!

Μπορείτε επίσης. Χρησιμοποιήστε κίτρινες κολλώδεις παγίδες για να πιάσετε ενήλικα κουνούπια.Αυτά τα καλύμματα μπορούν να αγοραστούν στα περισσότερα καταστήματα ειδών κηπουρικής. Είναι γνωστός ως ο πιο γρήγορος και επιτυχημένος τρόπος για να απαλλαγείτε από τα κουνούπια.

FAQ

Πώς μοιάζει ένα ανθυγιεινό ποτό;

Η ανθυγιεινή ποτάσα έχει μαύρες ρίζες και κίτρινα φύλλα. Αν ψάχνετε για τα πρώτα σημάδια ενός ανθυγιεινού ποτό Ψάξτε για καφέ και κίτρινες κηλίδες στα φύλλα. Προσβολή από έντομα, αποχρωματισμός των φύλλων και πτώση φύλλων.

Πώς μπορώ να ξέρω αν το Pothos μου είναι ελαττωματικό;

Ξέρετε ότι το hot pot σας έχει πρόβλημα με έντομα όταν παρατηρήσετε ασυνήθιστα μαύρα στίγματα και νεκρωτικό ιστό στα φύλλα του. Τα φύλλα μπορεί να κυρτώσουν το ένα προς το άλλο. Το δέντρο σας τελικά θα γίνει καφέ και θα πεθάνει αν αφεθεί χωρίς επίβλεψη.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω σφάλματα από το Pothos;

για τακτική προσβολή από έντομα Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φυτικό λάδι και να το ψεκάσετε στην κατσαρόλα. Αυτό θα απαλλαγεί από τα έντομα σε άλλα φυτά. Τα φυτικά έλαια μπορεί να φράξουν τις τρύπες της αναπνοής σας και να προκαλέσουν ασφυξία.


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *