Φύλλο από μεταξωτό βιολί Συκιά

Φύλλο από μεταξωτό βιολί Συκιά

αγαπάμε τα πάντα Αυτό περιλαμβάνει τη φροντίδα του σύκου του βιολιού και τη βοήθεια του να ευδοκιμήσουν.Ωστόσο, ένα πραγματικό βιολί μπορεί να κάνει πολλή δουλειά! Αν σας αρέσει η εμφάνιση του φύλλου σύκου αλλά δεν έχετε την πολυτέλεια να φροντίζετε τον εαυτό σας. Το σύκο με φύλλα βιολιού είναι ένα καλό υποκατάστατο για τα αληθινά δέντρα.

Μπορείτε να μπλοκάρετε την ιδέα ενός τεχνητού δέντρου. Ακόμα και η φράση Το “Silk Fiddle σύκο” μπορεί να δημιουργήσει εικόνες από μεταξωτές συκιές που είναι σκονισμένες, ξεφτισμένες και τόσο κακής παραγωγής που φαίνονται ψεύτικα σε όλο το δωμάτιο. Όμως τα τεχνητά δέντρα έχουν προχωρήσει πολύ τις τελευταίες δεκαετίες. Και μπορείτε να βρείτε ζωντανά σύκα με φύλλα βιολιού, τα οποία φαίνονται καλύτερα και είναι πολύ λιγότερο χρησιμοποιήσιμα από τα ζωντανά φυτά.

Εδώ είναι ο οδηγός σας για να βρείτε μια όμορφη συκιά με φύλλα βιολιού και να τη διατηρήσετε όμορφη για πολλά χρόνια.

Γιατί να αγοράσετε τεχνητά σύκα;

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την αγορά τεχνητών συκών.

Χαμηλή συντήρηση: Η μεγαλύτερη και πιο προφανής απάντηση είναι ότι τα ψεύτικα φυτά δεν απαιτούν νερό, λίπασμα, χώμα, μεταφύτευση, αερισμό εδάφους ή κλάδεμα.

Αυξημένες ευκαιρίες εργασίας: Ανεξάρτητα από τον άνεμο, τη θερμοκρασία, την υγρασία ή τις συνθήκες φωτός, μπορείτε να τοποθετήσετε τα φυτά σας όπου θέλετε.

Ατελείωτες επιλογές φύτευσης: Το ξινολάχανο δεν χρειάζεται στράγγιση. Έτσι μπορείτε να το τοποθετήσετε στα αγαπημένα σας καλλωπιστικά φυτά ή καλάθια χωρίς να ανησυχείτε για υπερχείλιση ή μούχλα.

Μη τοξικό: Αν σας αρέσει πολύ η εμφάνιση του φύλλου βιολιού σύκο. Υπάρχουν όμως περίεργα κατοικίδια που λατρεύουν να τρώνε φυτά εσωτερικού χώρου. Τα σύκα με φύλλα βιολιού είναι επίσης μια καλή επιλογή. Ο χυμός του βιολιού – και όλοι οι τύποι ficus – περιέχουν κρυστάλλους οξαλικού ασβεστίου που μπορούν να ερεθίσουν το στόμα, το λαιμό και τα έντερα και να προκαλέσουν εμετό και υπερβολική σιελόρροια εάν καταποθούν. Αυτός ο χυμός είναι ερεθιστικός για το γυμνό δέρμα και μπορεί να καταστρέψει τα δάπεδα και τα έπιπλα. Δεν είναι καλό! Το δέντρο προσομοίωσης εξαλείφει αυτό το πρόβλημα.

Σωστό μέγεθος: Οι ψεύτικοι απατεώνες δεν θα προσπαθήσουν να εισβάλουν στο χώρο σας. Τα σύκα με φύλλα βιολιού μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. και υπό τις κατάλληλες συνθήκες Τα φυλλώδη σύκα μπορούν να μεγαλώσουν αρκετά και να απαιτήσουν κλάδεμα για να διαχειριστούν το μέγεθός τους. Δεν θα χρειαστεί να κόψετε τα ψεύτικα φυτά!

Όλα τα ψεύτικα ξύλα απαιτούν μερικά βήματα για να αποφευχθεί η σκόνη και το ξεθώριασμα. Χαμηλή συντήρηση!

Πού μπορώ να αγοράσω μια συκιά με φύλλα βιολιού;

Υπάρχουν πολλές πανέμορφες συκιές στην αγορά. Πολλά από αυτά είναι διαθέσιμα στα καταστήματα, αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά πριν αγοράσετε. (Το οποίο είναι κατανοητό.) Μπορείτε να αγοράσετε όμορφο νήμα online από διάφορους λιανοπωλητές.

Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας μέρη για να αγοράσετε ξινολάχανο για να βελτιώσετε τον χώρο σας με έναν απλό τρόπο:

Αμαζόνα

Υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να αγοράσετε στο Amazon;

Υπάρχουν πολλά σύκα με φύλλα βιολιού στον Αμαζόνιο, αλλά είμαστε μέρος αυτού του πανέμορφου δέντρου σχεδόν φυσικών φυτών με το ευρύ φάσμα σχημάτων και χρωμάτων των φύλλων, πολλαπλούς κορμούς και ύψος 6 ποδιών.

αποθήκη αγγειοπλαστικής

Το Pottery Barn είναι γνωστό για την υψηλής ποιότητας επίπλωση του σπιτιού του. και λόγω διασκέδασης ακανόνιστο σχήμα Διαπιστώσαμε ότι η ποιότητα και η δόνηση της πλαστής σάλτσας είναι υψηλή. Έχουν βιολί διαφόρων μεγεθών. Έτσι μπορείτε εύκολα να επιλέξετε το κατάλληλο βιολί για τον χώρο σας.

West Elm

Αυτό το κατάστημα λιανικής έχει μια μεγάλη ποικιλία από σάλτσες. Ιδανικό αν προτιμάτε ένα πιο λεπτό βιολί. Τα χρώματα και τα σχέδια στα φύλλα είναι εξαιρετικά φωτεινά. Και τα κλαδιά είναι τελείως λυγισμένα. Έτσι, μπορείτε να κάνετε το δέντρο σας να φαίνεται όπως θέλετε. και αλλάξτε το όταν θέλετε να το αλλάξετε!

μετακινούμενος

Τα φυτά με πολλούς κορμούς μήκους 5,5 ποδιών της Wayfair είναι πολύχρωμα και σε γλάστρες με βρύα. Έτσι είναι έτοιμο να εμφανιστεί όταν το φέρετε στο σπίτι!

Το καλύτερο μέρος για μια συκιά με φύλλα βιολιού.

Η ομορφιά των συκιών είναι ότι δεν χρειάζονται το φως του ήλιου. ώστε να μπορείτε να το τοποθετήσετε οπουδήποτε

Το άμεσο ηλιακό φως μπορεί να προκαλέσει αλλαγή χρώματος στα φύλλα. Ειδικά αν τα φύλλα δεν είναι ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία. Έτσι, ένα φωτεινό παράθυρο μπορεί να μην είναι το καλύτερο μέρος για το ψεύτικο βιολί σας. (Είναι πραγματικά σαν βιολί!) Αλλά αλλού είναι δίκαιο παιχνίδι.

σπίτι

Το Sauerkraut είναι τέλειο για σκοτεινές γωνίες που χρειάζονται πράσινο. Ή, για να διαλύσετε έναν απλό, φαρδύ τοίχο, δοκιμάστε να τοποθετήσετε το ψεύτικο βιολί σας στη γωνία του σαλονιού. Γραφείο στο σπίτι, κρεβατοκάμαρα ή ακόμα και σε σκοτεινό διάδρομο!

Τα πριόνια φαίνονται υπέροχα σε συνδυασμό με ψηλά έπιπλα, φυτά ή έργα τέχνης, οπότε βρείτε τρόπους να ενσωματώσετε αυτά τα σχεδιαστικά στοιχεία στο σπίτι σας.

γραφείο

Το μεταξωτό νήμα είναι εξαιρετικό για να δώσει ζωή και χρώμα σε έναν χώρο γραφείου. και δεν πειράζει καθόλου τον ξηρό αέρα ή τον τεχνητό φωτισμό.

ισόγειο

Το μεγάλο ψεύτικο βιολί κάνει ένα υπέροχο φυτό αργίλου. Ειδικά όταν εμφανίζεται σε γλάστρες, γλάστρες με φυτά ή όμορφα καλάθια. Μπορείτε να τοποθετήσετε βιολί στα φυτά που θέλετε!

Τα μεταξωτά βιολί μπορούν εύκολα να γεμίσουν όλες τις γωνίες ή να κρύψουν λεκέδες στους τοίχους. Δοκιμάστε να τοποθετήσετε το δικό σας δίπλα σε ένα χαμηλό τραπέζι. πολύχρωμη καρέκλα ή ένα όμορφο έργο τέχνης για να δούμε αν τα στοιχεία Πώς αυτά αλληλοσυμπληρώνονται και κάνουν τον χώρο ενδιαφέρον;

χάπια

Μια μικρή τεχνητή σάλτσα μπορεί να κάνει ένα όμορφο επιτραπέζιο φυτό. Δοκιμάστε να το βάλετε στο κομοδίνο σας. τραπέζι στο χολ ή ακόμα και το τραπέζι της τραπεζαρίας!

εξωτερικό φύλλο βιολιού

Αν σας αρέσει η ιδέα των φύλλων σύκων στο μπαλκόνι σας. Αλλά μην ζείτε σε ζώνες ανθεκτικότητας USDA 9-11, όπου το βιολί μεγαλώνει σε εξωτερικούς χώρους. Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε μετάξι! Προσπαθήστε να αποφύγετε το άμεσο ηλιακό φως αν είναι δυνατόν για να αποφύγετε το ξεθώριασμα του χρώματος. Το νήμα σας θα φαίνεται όμορφο στη σκεπαστή βεράντα σας. ανεξάρτητα από τα επίπεδα θερμοκρασίας ή υγρασίας!

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε μεταξοσκώληκες από φύλλα συκής

Ακόμα πουλάτε ψεύτικη σάλτσα; Πριν πάτε για ψώνια ή περιηγηθείτε στις επιλογές σας στο διαδίκτυο. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν επιλέξετε το τέλειο μεταξωτό σύκο σας.

ύψος

Πόσο ψηλά θέλετε να είναι το βιολί σας; Σκεφτείτε πού θέλετε να εμφανίσετε το βιολί σας. και κάντε μετρήσεις για να πάρετε μια ιδέα για το ύψος που χρειάζεστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από το να σπαταλάς τα χρήματά σου σε μια φανταχτερή σάλτσα. Μόνο για να συνειδητοποιήσετε ότι είναι πολύ πιο κοντό και λιγότερο ογκώδες από όσο νομίζατε!

Εξετάστε επίσης το πλάτος του χώρου που θέλετε να γεμίσετε. Θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ένα παχύτερο, φαρδύτερο ή λεπτότερο βιολί;

Λάβετε υπόψη ορισμένα μεγέθη πριν κάνετε μια αγορά!

μεμονωμένο στέλεχος εναντίον πολλαπλών μίσχων

Θέλετε ένα ψεύτικο βιολί που να έχει δυνατό στέλεχος και σχήμα γλειφιτζούρι. ή βιολί με πολλά μικρότερα στελέχη Τι θα ήταν καλύτερο αν είχατε την ιδέα σας;

Οραματιστείτε τον χώρο σας με επιλογές. και επιλέξτε αυτό που σας αρέσει

Εικόνες βιολιού με αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία

Εάν σκοπεύετε να τοποθετήσετε το φύλλο του βιολιού σας σε ένα φωτεινό σημείο Μπορεί να θέλετε να αγοράσετε φύλλα βιολιού ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία για να αποφύγετε το ξεθώριασμα. Αυτό μπορεί να ανεβάσει την τιμή, ωστόσο, εάν πάρετε μια ψεύτικη σάλτσα για να γεμίσετε τις σκοτεινές γωνίες. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτήν τη δυνατότητα.

νήμα βιολιού μεταξωτό τιμή

Ένα βιολί μεταξιού θα μπορούσε να ονομαστεί στην ίδια τιμή με ένα ζωντανό βιολί του ίδιου μεγέθους. (Το πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται να τα κρατήσετε.) Λάβετε υπόψη τον προϋπολογισμό, το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε. Είστε έτοιμοι να φτιάξετε ένα υψηλής ποιότητας ή οικονομικό δέντρο που να καλύπτει τις ανάγκες σας;

με ή χωρίς γλάστρα

Μερικά από τα ψεύτικα φυτά έρχονται ήδη σε γλάστρες. (μερικές φορές μόνιμα) και κάποια έχουν απλές σταθμισμένες βάσεις. που μπορεί να κρυφτεί στον διακοσμητικό κήπο Θέλετε ένα φυτό έτοιμο για προβολή όταν φτάσει ή θέλετε να τροποποιήσετε τη ζαρντινιέρα σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας;

φυτευτής μεταξωτών σύκων

Ένα από τα πλεονεκτήματα του φύλλου βιολιού είναι ότι μπορείτε να το φυτέψετε σε όποιο φυτό θέλετε. ανεξάρτητα από την αποστράγγιση ή την ανάπτυξη μούχλας. Έτσι μπορείτε να βάλετε μια βάση πάνω του. Αν ταιριάζει, κάτσε!

Ακολουθούν επιλογές για διαφορετικές μεθόδους. Για να εμφανίσετε το βιολί σας

ένα καλάθι με φύλλα τεχνητής συκής

Τα καλάθια είναι ένας όμορφος τρόπος για να εμφανίσετε σύκα με φύλλα βιολιού.

Η τοποθέτηση ενός πραγματικού φυτού μέσα χωρίς κατάλληλη εσωτερική γλάστρα θα κάνει το καλάθι να μουχλιάσει. Αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος να προσθέσετε μια ψεύτικη σάλτσα!

Μας αρέσουν αυτά τα όμορφα καλάθια από θαλάσσιο γρασίδι για την εμφάνιση φυτών σε γλάστρες. Κυκλοφορούν σε μεγάλα και μικρά μεγέθη και είναι κατασκευασμένα από όλες τις φυσικές ίνες και όχι τις ίδιες. Δίνουν στο χώρο σας μια παραλιακή ατμόσφαιρα και ταιριάζουν απόλυτα με σχεδόν κάθε χρωματικό συνδυασμό και στυλ διακόσμησης.

φυσικό βαμβάκι και γιούτα

Τα βαμβακερά καλάθια είναι μια καλή επιλογή αν σας αρέσουν οι φυσικές ίνες. Και κυκλοφορούν σε όλα τα μεγέθη και χρώματα. Είναι επίσης εύκολα διαθέσιμο από διάφορους λιανοπωλητές.

Τα υφαντά καλάθια από σχοινί είναι επίσης όμορφα και διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων. Επιλέξτε ανάλογα με την απόχρωση του χώρου σας.

Γλάστρες και φυτά με φύλλα βιολιού

Αν δεν ψάχνετε για καλάθι φυτών, Καλή επιλογή είναι και οι γλάστρες και οι ζαρντινιέρες! Εδώ είναι οι επιλογές. Μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη

σχιστόλιθος

βάση από σχιστόλιθο Ο σχιστόλιθος (ή ψεύτικος σχιστόλιθος) συνήθως έρχεται σε τετράγωνα σχήματα και είναι ιδανικός εάν θέλετε μια μοντέρνα, μινιμαλιστική εμφάνιση.

κεραμικός

Οι κεραμικές γλάστρες είναι κλασικές και διατίθενται σε όλα τα είδη χρωμάτων, στυλ, υφών και υφών. Οι επιλογές είναι ατελείωτες! Αγοράστε μοναδικές γλάστρες φυτών στο διαδίκτυο ή απλώς επιλέξτε μία. για να συμπληρώσει τη διακόσμησή σας

εργοστάσιο μετάλλων

Οι μεταλλικές γλάστρες φαίνονται υπέροχες και ταιριάζουν σε κάθε στυλ ή προϋπολογισμό. Επιλέξτε μια ειδικά σχεδιασμένη μεταλλική κατσαρόλα ή έναν απλό μεταλλικό κουβά!

Τεχνητή γιρλάντα με φύλλα βιολιού

Ψάχνετε άλλον τρόπο να ενσωματώσετε την όψη φύλλων συκής στον χώρο σας; Μπορείτε επίσης να βρείτε όμορφα στεφάνια από τεχνητά φύλλα συκής. Και δεν χρειάζεται να είναι πράσινο! Χρησιμοποιήστε τα για να προσθέσετε απροσδόκητο φύλλωμα σε τοίχο ή πόρτα.

Πώς φροντίζετε για τις συκιές φύλλων βιολιού;

Αν και τα ψεύτικα βιολί είναι πολύ χαμηλής συντήρησης σε σύγκριση με τα πραγματικά βιολί Χρειάζεται όμως ακόμα λίγη προσοχή για να δείχνει καλύτερα! Εάν ακολουθήσετε αυτή τη συμβουλή Το νήμα σας θα φαίνεται όμορφο για τα επόμενα χρόνια. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά κάθε εβδομάδα.

ΚΑΘΑΡΗ

Το πιο σημαντικό μέρος της φροντίδας του ξινολάχανου είναι να διατηρείτε το ξύλο χωρίς σκόνη. ειδικά το ύφασμα Αυτό θα παγιδεύσει τη σκόνη και θα προκαλέσει μόνιμη ζημιά εάν δεν καθαρίζεται τακτικά.

Αν ξεσκονίζετε τακτικά Ένα ξεσκονόπανο με ένα φτερό θα λειτουργεί τις περισσότερες φορές. Καθαρίστε τα φύλλα πιο προσεκτικά με ένα στεγνό ή νωπό πανί. Ένα κουτί πεπιεσμένου αέρα είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την απομάκρυνση της σκόνης και των υπολειμμάτων!

στα περισσότερα δέντρα Θα διαπιστώσετε ότι η μία πλευρά του φύλλου είναι μαλακή και η άλλη είναι πολύ σκληρή. Η μαλακή πλευρά πρέπει να καθαρίζεται εύκολα. Αν όμως η σκονισμένη πλευρά Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ελαφριά ηλεκτρική σκούπα. ή κρύο πιστολάκι μαλλιών σε σκληρό πάτο

αποτρέψτε το ξεθώριασμα

Οι συκιές είναι επίσης επιρρεπείς στο ξεθώριασμα, ειδικά εάν τα φύλλα δεν είναι ανθεκτικά στις ακτίνες UV. Καλό είναι να μην τοποθετείτε το φυτό σας στο άμεσο ηλιακό φως. Το έντονο ηλιακό φως θα κάνει το χρώμα να ξεθωριάσει γρήγορα. Εάν το φυτό σας βρίσκεται σε φωτεινό δωμάτιο Η περιστροφή των φυτών βοηθά επίσης. έτσι ώστε η ελάχιστη θαμπάδα να κατανέμεται ομοιόμορφα γύρω από τα φυτά, αποτρέποντας την ανομοιόμορφη και δυσδιάκριτη θαμπάδα.

Η επεξεργασία του ξύλου με ένα σπρέι προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή ξεθώριασμα!

Τρυφερό βιολί-φύλλο σύκο = το καλύτερο και των δύο κόσμων.

Οι συκιές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τον χώρο σας με ελάχιστη προσπάθεια. Υπάρχουν πολλά όμορφα και ρεαλιστικά μεταξωτά βιολιά στην αγορά. Μέχρι που μερικές φορές μπορεί να ξεχνάτε ότι το ξύλο είναι συνθετικό ξύλο!

Αν σας αρέσει η εμφάνιση του εντυπωσιακού φύλλου βιολιού σύκου. Αλλά δεν θέλετε να φροντίσετε το πραγματικό πράγμα. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το δέντρο μετάξι!

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *