20 λουλούδια σε σχήμα αστεριού για τον κήπο σας

20 λουλούδια σε σχήμα αστεριού για τον κήπο σας

Τα λουλούδια μπορούν να έρθουν σε οποιοδήποτε σχήμα, χρώμα και στυλ μπορείτε να φανταστείτε. Εάν σχεδιάζετε έναν κήπο και ψάχνετε για λουλούδια σε σχήμα αστεριού. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει πολύ. Γιατί θα σου δώσω 20 λουλούδια σε σχήμα αστεριού.

Μερικοί άνθρωποι προτιμούν τη σκιά ενώ άλλοι προτιμούν τον ήλιο. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε το τέλειο λουλούδι σε σχήμα αστεριού για εσάς.

ας αρχίσουμε

1. Woodruff

Ο ξυλόφυτος (Asperula) ανήκει στην οικογένεια των Rubiaceae.Το φυτό αυτό απαντάται στη φύση, συνήθως στα δάση.

Στο Woodruff αρέσουν τα σκιερά μέρη και το υγρό χώμα. Τα φύλλα σε σχήμα αστεριού εμφανίζονται στις αρχές της άνοιξης. Ακολουθούν μικρά λευκά λουλούδια σε σχήμα αστεριού. Αρωματικό τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Αυτό το φυτό είναι χαμηλής ανάπτυξης και εξαπλώνεται εύκολα, οπότε αν δεν θέλετε να ξεφύγει από τον έλεγχο, μπορείτε. Φυτέψτε τα γύρω από μονοπάτια για να τα συγκρατήσετε.

Το Woodruff χρησιμοποιείται συχνά ως βότανο ή ως ποτ πουρί, επειδή τα άνθη και τα φύλλα εξακολουθούν να μυρίζουν σαν σανό όταν στεγνώνουν. Πολλοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν ως εντομοαπωθητικό ή φυτικό μαξιλάρι.

2. Σεπιριλίλη

Το Zephyrlily, επίσης γνωστό ως Rain Lily ή Fairy Lily, είναι εγγενές στη Νότια Αμερική. Αυτό το λουλούδι σε σχήμα αστεριού προτιμά την εποχή των βροχών και έχει καλό μέγεθος.Το Zephirlily αγαπά τον ήλιο, αλλά μπορεί να ανέχεται τη μερική σκιά.

Τα κρίνα βροχής σε σχήμα αστεριού μπορεί να είναι είτε λευκά είτε ροζ. και ολόκληρο το φυτό μεγαλώνει μέχρι 30 cm / 12 ίντσες ύψος.

Λόγω των τοξικών αλκαλοειδών στα φύλλα και τα άνθη, τα Σεφιρλίλια είναι ανθεκτικά σε πολλά παράσιτα.

Αυτά τα όμορφα λουλούδια σε σχήμα αστεριού προσελκύουν επικονιαστές όπως μέλισσες, πεταλούδες και πουλιά ενώ τους απωθούν. Ως εκ τούτου, μπορώ να πω ότι τα Sephirlili δεν είναι μόνο όμορφα, αλλά και χρήσιμα.

Το Zephyrly αναπτύσσεται σε ποτάμια και υγροτόπους. Είναι λοιπόν μια καλή επιλογή και για την πισίνα σας.

3. Κατιφέδες την άνοιξη

Το Spring starflower είναι ένα άλλο λουλούδι σε σχήμα αστεριού και όπως υποδηλώνει το όνομά του, ανθίζει την άνοιξη Το φύλλωμα που μοιάζει με γρασίδι του Spring Starflowers έχει ύψος 7-10 cm/3-4 και παράγει πολλαπλούς μίσχους λουλουδιών διαστάσεων 15 cm/6 in.

Τα άνθη είναι μπλε, μωβ ή λευκά, προτιμούν καλά στραγγιζόμενα εδάφη και τον ήλιο. Τα άνθη και τα φύλλα έχουν ένα ήπιο άρωμα σκόρδου/κρεμμυδιού.

Τα αστέρια την άνοιξη αναπτύσσονται από κόνδυλους και αδρανούν. από τα τέλη της άνοιξης έως τις αρχές της επόμενης άνοιξης Είναι ένας από τους πιο εύκολους βολβούς στην καλλιέργεια.

Αυτό το λουλούδι σε σχήμα αστεριού φαίνεται υπέροχο σε βραχόκηπους, δασικούς κήπους ή γκαζόν.

4. Μασχαλιαία ισότωμα

Isotoma Axillaris, θα μιλήσω για το λουλούδι σε σχήμα αστεριού στη συνέχεια.

Γνωστό και ως Ισότοπο Βράχου ή Μπλε Αστέρι, ανήκει στην οικογένεια Campanulacea (οικογένεια κουδουνιών-λουλουδιών) Από το όνομα Blue Star, αυτό το φυτό έχει μπλε άνθη. ενώ τα φύλλα παραμένουν πράσινα όλο το χρόνο μέχρι τον παγετό.

Ωστόσο, τώρα τα υβρίδια της F1 όπως τα Avant-Garde, Sophia, Starshine Blue, White Star ή Starlight Pink μπορεί να έχουν λευκά, μοβ ή ροζ λουλούδια.

Το Isotoma Axillaris είναι ένα μικρό φυτό. Αναπτύσσεται όμως γρήγορα και φυτεύεται πολύ εύκολα. Αυτό το φυτό είναι ένα καλλωπιστικό φυτό στο τοπίο σας. Μπορείτε να τα καλλιεργήσετε κατά μήκος διαδρόμων, περιγραμμάτων ή ακόμα και σε δοχεία ή κρεμαστά καλάθια ως συμπλήρωμα.

Θα πρέπει να φυτέψετε το Isotoma Axillaris σε ηλιόλουστη θέση σε μερική σκιά. Το δέντρο χρειάζεται περίπου 4 μήνες για να ανθίσει. Αν λοιπόν μεγαλώνεις από σπόρο Σπείρετε σε εσωτερικούς χώρους τον Φεβρουάριο και μετακινηθείτε σε εξωτερικό χώρο μετά τον τελευταίο παγετό.

Ωστόσο, ορισμένα έντομα, όπως το Isotoma Axillaris, είναι ανθεκτικά στα κουνέλια και τα ελάφια.

5. Syncherinci

Chincherinchee γνωστός και ως Wonder-Flower ή Star-of-Bethlehem Ιθαγενής στη Νότια Αφρική Αυτό το λευκό λουλούδι σε σχήμα αστεριού ανθίζει στα τέλη του καλοκαιριού. (μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου) και είναι αδρανής το χειμώνα.

Το φυτό αναπτύσσεται από έναν κόνδυλο και φτάνει σε ύψος 20-30 cm / 8-11 in. Το Cincherinchi έχει περίπου 7 σαρκώδη φύλλα και άνθη, ύψους 15-30 cm / 5-11 cm. Τα φύλλα πεθαίνουν μετά την ανθοφορία.

Τα λουλούδια έχουν σχήμα αστέρια. Όμορφα διακοσμημένο και αρωματικό. Τα άνθη είναι στρογγυλές ταξιανθίες χωρίς φύλλα.

Chincherinchee Δεν αντέχει τον κρύο καιρό, επομένως πρέπει να προστατεύεται από τον παγετό.

Όταν μεγαλώνεις τσιντσερίντζι Φροντίστε να τα φυτέψετε σε ηλιόλουστη τοποθεσία. Δεδομένου ότι του αρέσει ο πλήρης ήλιος και δεν χρειάζεται πολύ νερό, 1-2 ποτήρια νερό κάθε εβδομάδα ή δύο θα πρέπει να είναι αρκετά για αυτό το φυτό.

Πριν το πότισμα ελέγχετε το χώμα και ποτίζετε μόνο αφού στεγνώσει τελείως.Μην ποτίζετε το τσινσεριντζί όταν είναι αδρανές.

Τα Syncherinchi είναι κατάλληλα για περιγράμματα και δοχεία. και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής του αγγείου (περίπου 14 ημέρες)

6. λουλούδια

Το Lily Grass είναι ένα άλλο λουλούδι σε σχήμα αστεριού που μπορώ να προτείνω για τον κήπο σας.

Έχει λευκά, σε σχήμα αστεριού, λουλούδια σαν κρίνο που ανθίζουν από τα τέλη της άνοιξης έως το φθινόπωρο. Και αυτά τα λουλούδια ακολουθούνται από καφέ φρούτα.

Τα φύλλα του Lily Grass είναι σκούρα πράσινα και έχουν σχήμα κοντά, ίσια χόρτα.

Αυτό το λουλούδι μπορεί να καλλιεργηθεί σε μεγάλο δοχείο ή σε μεικτό κήπο. Το καλά στραγγιζόμενο έδαφος είναι το καλύτερο για χλοοτάπητα. Πρέπει όμως να υπάρχει σταθερή υγρασία.

Αν φυτέψεις γρασίδι Μπορεί να υποφέρετε από κάποια προβλήματα, όπως κηλίδες στα φύλλα, ακάρεα αράχνης ή αλευρώδη.

7. Αιγυπτιακό λουλούδι αστεριών

Το Αιγυπτιακό λουλούδι αστεριών (Pentas Lanceolata) είναι εγγενές στην Ανατολική Αφρική και ανήκει στην οικογένεια Rubiaceae.Ένα άλλο όνομα για αυτό είναι το αστρικό σμήνος.

Τα άνθη είναι σε ομάδες 7 cm/3 ιντσών σε ζωηρά κόκκινα, λευκά, ροζ και μοβ, έτσι αυτό το φυτό είναι δημοφιλές στους επικονιαστές, ειδικά στις πεταλούδες.

Το Αιγυπτιακό Starflower μπορεί να φτάσει μεταξύ 60 και 90 cm / 24 έως 36 ίντσες σε ύψος. Ωστόσο, μπορεί να πάει ακόμη πιο μακριά (περίπου 4 πόδια ύψος) σε ζώνες χωρίς παγετό.

Εάν οι συνθήκες που δίνονται σε αυτό το φυτό είναι σωστές. Τα φυτά ανθίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, όπως το καλοκαίρι, γι’ αυτό προσέξτε τις ανάγκες τους.

Το Egyptian Starflower χρειάζεται τουλάχιστον 3 ώρες ηλιακού φωτός κάθε μέρα, ωστόσο, όσο περισσότερο ήλιο, τόσο περισσότερα λουλούδια θα αναπτυχθούν. Αυτό το φυτό προτιμά ένα μείγμα υψηλών θερμοκρασιών και υγρασίας. Φροντίστε λοιπόν να διατηρείτε το έδαφος υγρό.

8. Δεξιότητες προτύπων

Το ριγέ κρεμμύδι, γνωστό και ως Pushkina lipanotica ή Pushkina scylloides, είναι εγγενές στα βουνά του Καυκάσου, στην Τουρκία, στο βόρειο Ιράν και στον Λίβανο.

Τα ριγέ κρεμμύδια είναι ετήσιοι βολβοί που επιστρέφουν κάθε χρόνο. Είναι ένα από τα πιο πρώιμα λουλούδια που ανθίζουν. Ανθίζει στα τέλη του χειμώνα και στις αρχές της άνοιξης.

Αυτό το φυτό ταιριάζει καλά με άλλα ανοιξιάτικα λουλούδια. Είναι υπέροχο σε σύνορα, βραχόκηπους, μικρούς κήπους ή κάτω από δέντρα ή θάμνους.

Η ριγέ σφυρίχτρα φτάνει τα 15 εκατοστά και τα πικάντικα λουλούδια σε σχήμα αστεριού είναι ασημί-μπλε με μια σκούρα μπλε λωρίδα στο κέντρο κάθε πετάλου.

Εάν η μπάρα δεξιοτήτων είχε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, θα μπορούσε εύκολα να πολλαπλασιαστεί. γιατί είναι πρώιμο ανοιξιάτικο λουλούδι Οι ριγέ σφυρίχτρες χρειάζονται ελαφριά σκιά και υγρό χώμα για να ευδοκιμήσουν.

9. Βυζαντινή δεξιοτεχνία

Το βυζαντινό καλαμάρι είναι ένα άλλο λουλούδι σε σχήμα αστεριού και αποτελεί μέρος της οικογένειας. Hyacinthaceae

Είναι παρόμοιο με τον σκίουρο που γαβγίζει παραπάνω. Αλλά το χρώμα των λουλουδιών είναι έντονο κινέζικο μπλε. Η βυζαντινή ικανότητα αυξάνεται 10-20 cm / 4 – 8 ίντσες ύψος.

Προτιμά ένα ηλιόλουστο σημείο στον κήπο σας και θα ανθίσει νωρίς την άνοιξη και θα αναπαράγεται ετησίως.

10. Δύο σκίουροι (Alpine Skil)

Το δίφυλλο τριφύλλι ανθίζει νωρίς την άνοιξη. Παράγει φύλλα διπλά, ημιόρθια, σε σχήμα αστεριού, γεντιανό-μπλε και αρωματικά άνθη.

Το Great Dove έχει συνήθως ύψος 7-15 cm / 3-6 και είναι ιδανικό για δασικούς κήπους, σύνορα, βραχόκηπους, κάτω από δέντρα ή θάμνους.

Το φυτό ανθίζει νωρίς την άνοιξη και αδρανεί στις αρχές του καλοκαιριού. Πολλαπλασιάζεται εύκολα με μετατοπίσεις και αυτοσπορά.

Η κολοκύθα δύο φύλλων αναπτύσσεται καλύτερα σε πλήρη ήλιο ή έντονο φως και σε υγρό, καλά στραγγιζόμενο έδαφος.

Αυτό το είδος ορτυκιού είναι ανθεκτικό στα έντομα. και ανθεκτικό σε ελάφια, κουνέλια ή άλλα τρωκτικά

11. Ξυλοβελονιά

Το Wood Stitchwort, γνωστό και ως Stellaria nemorum, φύεται ως αγριολούλουδο στην Αγγλία και τη Βόρεια Ευρώπη. και είναι μέλος της οικογένειας Caryophyllaceae

Φτάνει σε ύψος τα 60 cm / 23 ίντσες και διαθέτει λευκά άνθη σε σχήμα αστεριού με 5 πέταλα.

Ο φυσικός του βιότοπος είναι το υγρό και φυλλοβόλο δάσος. Επομένως, αυτό το φυτό μπορεί να φυτευτεί σε υγρές περιοχές του κήπου σας, όπως κοντά σε μια καλά σκιασμένη, καλά υγρασμένη λίμνη.

12. Γιασεμί

Το αστέρι γιασεμί είναι ένα αναρριχώμενο φυτό με μικρά, λευκά, σε σχήμα αστεριού και πολύ αρωματικά άνθη που ανθίζουν το καλοκαίρι.

Τα φύλλα του είναι αειθαλή αμπέλια. Προτιμά τον ήλιο ή τη μερική σκιά. και υγρό αλλά καλά στραγγιζόμενο έδαφος

Το Μάλι Τάο αναπτύσσεται γρήγορα σε ζεστά κλίματα και αργά σε ψυχρά κλίματα. Απλώνεται 4-8 m / 16 – 26 ft σε 5 έως 10 χρόνια, αλλά μπορούμε να πούμε ότι το Star Jasmine δεν αναπτύσσεται πολύ γρήγορα. Ως εκ τούτου, μπορεί να καλλιεργηθεί ακόμη και σε μικρούς κήπους.

Το Star Jasmine μπορεί να σκαρφαλώσει σε τοίχους. αναρριχητικό φυτό ξύλινα στόρια ή να περιφράξεις εύκολα Επομένως φυτεύεται ως φυσικός θάμνος στις σκάλες του σπιτιού ή ακόμα και στον πάγκο και είναι ένα υπέροχο μυρωδάτο ξύλο.

13. Κρίνος φρύνος Formosana

Ο κρίνος φρύνος Formosana είναι εγγενής στην Ταϊβάν και ανήκει στην οικογένεια των κρίνων.

Τα άνθη του μοιάζουν με ορχιδέες και το όνομα «κρίνος φρύνος» αναφέρεται στο λουλούδι με κηλίδες και εξογκώματα που μοιάζουν με φρύνους.

Οι κρίνοι φρύνων Formosan έχουν γυαλιστερά φύλλα και όρθιους μίσχους που μπορούν να αναπτυχθούν έως και 1 m/40 in. και έχουν μικρά άνθη. μαζί στο πάνω μέρος του κορμού Τα άνθη είναι σε σχήμα αστεριού, μικρά, λευκά με μωβ-κόκκινες κηλίδες ή κηλίδες.

Αυτό το φυτό λατρεύει το φως. Το δυνατό ηλιακό φως μπορεί να βλάψει τα φύλλα. και δεν μεγαλώνει καλά στη σκιά

Τα ελάφια και τα κουνέλια ανθεκτικά κρίνα φρύνων προτιμούν τη νέα ανάπτυξη. Μερικές φορές τα σαλιγκάρια ή οι γυμνοσάλιαγκες τρώνε τα φύλλα τους. και μερικά έντομα, όπως οι αφίδες, μπορούν να επιτεθούν σε αυτό το φυτό.

Τα κρίνα φρύνων Formosan μπορούν να φυτευτούν ως σύνορα ή κατά μήκος των διαδρόμων. και όμορφο σαν κομμένα λουλούδια

14. Γιαπωνέζικος κρίνος φρύνων

Ο ιαπωνικός φρύνος είναι πολυετής και ανήκει στην οικογένεια των κρίνων. Ιθαγενής στην Ιαπωνία και τις Φιλιππίνες Στο φυσικό του περιβάλλον, αναπτύσσεται στη σκιά κατά μήκος των άκρων των δασών ή σε βραχώδεις βράχους και όχθες ρεμάτων.

Οι ιαπωνικοί φρύνοι ανθίζουν στα τέλη του καλοκαιριού έως τις αρχές του φθινοπώρου αφού όλα τα άλλα λουλούδια έχουν τελειώσει την ανθοφορία.Τα λουλούδια έχουν πλάτος μίας ίντσας σε σχήμα αστεριού. Λευκό έως ανοιχτό μωβ με σκούρα μοβ σημάδια.

Μέλισσες και άλλοι επικονιαστές αγαπούν αυτά τα λουλούδια Ενώ τα ελάφια μένουν μακριά από αυτό το φυτό, ωστόσο, τα κουνέλια και τα σαλιγκάρια προτιμούν τη νέα ανάπτυξη.

Οι ιαπωνικοί φρύνοι αναπτύσσονται καλύτερα σε σκιερές, υγρές περιοχές του κήπου σας.

15. Λευκή Πρόδια

Η λευκή πρωτέα είναι ένα πολυετές φυτό με άνθη σε σχήμα αστεριού που προέρχονται από τον Βορειοδυτικό Ειρηνικό και μέρος της οικογένειας Themitaceae.

Το φυτό έχει δύο ή τρία φύλλα που μοιάζουν με λουράκια που φτάνουν τα 40 cm/16 in. και μίσχοι λουλουδιών έως και 60 cm/2 πόδια.

Τα άνθη σε σχήμα αστεριού αναπτύσσονται σε συστάδες στην κορυφή των στελεχών και είναι συνήθως λευκά. Αλλά μερικές φορές είναι μοβ λεβάντας.

Ανθίζει την άνοιξη και είναι αδρανής όλο το χρόνο.

Η White Protea αγαπά τον ήλιο αλλά χρειάζεται υγρό χώμα. Συχνά φυτεύεται σε κήπους με πεταλούδες ή μελισσόκηπους επειδή είναι το αγαπημένο των επικονιαστών. Αλλά μπορεί επίσης να φυτευτεί σε βραχόκηπους και κήπους με γκαζόν.

16. Όμορφο πρόσωπο

Το όμορφο πρόσωπο, γνωστό και ως Golden Brodia ή Yellow Brodia, είναι πολυετές και εγγενές στη βόρεια και κεντρική Καλιφόρνια και στο νοτιοδυτικό Όρεγκον. Ο φυσικός του βιότοπος είναι παράκτια και χερσαία πευκοδάση.

Έχει δύο βασικά φύλλα μήκους έως 50 cm/ 19 ίντσες και πλάτους 1,5 cm/ 6 ίντσες. Το στέλεχος μπορεί να φτάσει τα 80 cm/ 31 cm.

Τα λουλούδια έχουν σχήμα αστεριών και το χρώμα τους ποικίλλει από ανοιχτό κίτρινο έως ώχρα και μοβ λευκό.

Ανθίζει όμορφα από τον Μάιο έως τον Ιούλιο και είναι αδρανής όλο το χρόνο.

17. Golden Star

Το Golden Star (Chrysogonum virginium) είναι ένα πολυετές λουλούδι που προέρχεται από τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Αν και θεωρείται πολυετές Αλλά παραμένει πράσινο όλο το χρόνο σε κλίματα με ήπιους χειμώνες.

Το Golden Star έχει μικρά άνθη σε σχήμα αστεριού, έντονα κίτρινα και σκούρα πράσινα φύλλα. Τα φυτά μπορούν να αναπτυχθούν σε ύψος 15-20 cm/6-8 ίντσες και να ανθίζουν από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο.

Αυτό το φυτό είναι ιδανικό για σκιερές, υγρές περιοχές του κήπου σας, όπως κήπους με αγριολούλουδα, δασικές εκτάσεις και βραχόκηπους.Ανέχεται την ελαφριά κυκλοφορία. Είναι επομένως κατάλληλο για δάπεδα, άκρες και άκρες.

18. Star Tulip

Το αστέρι τουλίπα είναι μια γνωστή ποικιλία τουλίπας. Οι τουλίπες είναι εγγενείς στην Κεντρική Ευρώπη και την Ανατολική Ασία.

Οι τουλίπες σε σχήμα αστεριού έρχονται σε όλα τα χρώματα και τα σχήματα εκτός από το μπλε. Είναι πολύ δημοφιλή μεταξύ των ανοιξιάτικων λουλουδιών καθώς ανθίζουν νωρίς την άνοιξη και μπορούν να προσθέσουν μια όμορφη πινελιά χρώματος στον κήπο σας.

Οι αστροτουλίπες προτιμούν τον ήλιο και το υγρό έδαφος. Αναπτύσσονται καλύτερα σε κλίματα όπου οι χειμώνες είναι δροσεροί και υγροί και τα καλοκαίρια ξηρά και ζεστά.

Όλες οι τουλίπες είναι πολυετείς, ωστόσο, τα υβρίδια είναι ποώδη και πρέπει να φυτεύετε νέους βολβούς κάθε χρόνο. Οι βολβοί δεν θα ανθίσουν καθώς απαιτούν θερμοκρασίες κάτω από 10°C/50°F για 12 έως 14 εβδομάδες.

Οι αστρικές τουλίπες είναι όμορφες σε κάθε κήπο. Κάτω από δέντρα ή σε συνδυασμό με άλλα ανοιξιάτικα λουλούδια, πάνε καλά όταν φυτεύονται ομαδικά. Οι τουλίπες σε σχήμα αστεριού είναι σαν άλλες τουλίπες. Τέλεια ως κομμένα λουλούδια σε βάζο ή ως δώρο.

19. Star Magnolia

Το Star Magnolia είναι ένας θάμνος σε σχήμα αστεριού, αρωματικός, με λευκά άνθη, εγγενής στην Ιαπωνία και είναι θάμνος το φθινόπωρο και ανθίζει νωρίς την άνοιξη.

Η star magnolia προτιμά τον ήλιο ή τη μερική σκιά και το υγρό έδαφος. αλλά με καλή αποστράγγιση μεγαλώνει αργά Άρα χρειάζονται 10 με 20 χρόνια για να ωριμάσει. όταν μεγαλώσει πλήρως Οι αστρικές μανόλιες έχουν ύψος 1,5-2,5 m / 5-8 πόδια και πλάτος 2,5-4 m / 8-13 πόδια.

Ακόμα κι αν έχετε μικρό κήπο Το Star Magnolia μεγαλώνει σιγά σιγά. Έτσι, δεν θα γεμίσει τον κήπο σας και δεν θα προσθέσει χρώμα πριν από τα άλλα μπουμπούκια. θα αρχίσει να μεγαλώνει

20. Αβησσυνιανό σπαθί-κρίνος

Το σπαθί-κρίνος της Αβησσυνίας έχει πολλά ονόματα, όπως λουλούδι παγωνιού, λουλούδι ορχιδέας παγωνιού. αρωματικά άνθη γλαδιόλες

Αυτό το όμορφο λουλούδι σε σχήμα αστεριού είναι εγγενές στην Ανατολική Αφρική. Προτιμά ηλιόλουστο και μέτρια υγρό, καλά στραγγιζόμενο έδαφος. Αυτό το φυτό ανθίζει στα τέλη του καλοκαιριού ή το φθινόπωρο αφού έχουν ανθίσει όλα τα άλλα λουλούδια.

Το σπαθί-κρίνος της Αβησσυνίας είναι πολυετές, ωστόσο, αν προσπαθείτε να αφήσετε τους βολβούς του στο έδαφος για το χειμώνα και ζείτε σε ψυχρό κλίμα, το σπαθί-κρίνος της Αβησσυνίας είναι πολυετές. δεν θα επιβιώσει Επομένως, συνιστώ να συλλέξετε όλους τους βολβούς πριν από τον πρώτο παγετό και να φυτέψετε νέους νωρίς την άνοιξη.

Τα πράσινα, σε σχήμα σπαθιού φύλλα μεγαλώνουν σε 60-90 cm / 2-3 πόδια και παράγουν λευκά, αρωματικά, σε σχήμα αστεριού άνθη με έντονο μοβ κέντρο.

Μπορείτε να φυτέψετε το σπαθί-κρίνος της Αβησσυνίας σε ομάδες και θα φέρουν μια νέα όψη στον κήπο σας. Είναι τέλεια σαν κομμένα λουλούδια. Μπορείτε να τα καλλιεργήσετε σε γλάστρες κοντά στο αίθριο ή στο σαλόνι σας.

συνοψίζω

Αυτό είναι ένα λουλούδι σε σχήμα αστεριού που μπορείτε να καλλιεργήσετε στον κήπο σας.

Αυτά τα 20 είδη λουλουδιών είναι τα αγαπημένα μου λουλούδια σε σχήμα αστεριού. Οπότε πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι εύκολο να καλλιεργηθεί σε κάθε κήπο.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *