5 Φορές που πρέπει να αφήσετε το Φύλλο Φυλλιού Σύκο μόνο του

5 Φορές που πρέπει να αφήσετε το Φύλλο Φυλλιού Σύκο μόνο του

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τη συκιά με φύλλα βιολιού είναι ότι μπορείτε να την προσαρμόσετε. εξαρτάται από τους στόχους σας Μπορείτε σκόπιμα να το κάνετε ψηλότερα ή προς τα έξω. Μπορείτε να τα καλλιεργήσετε με διαφορετικούς τρόπους. πειραματιστείτε με το περιβάλλον του Πολλαπλασιάζεται ως μωρό βιολί, χωρίζοντας πολλά στελέχη για να σχηματιστεί ένα μόνο δέντρο. και στολίστε το για διαφορετικές εποχές!

Μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα Με αυτό το στέλεχος πολλά – προσαρμογές που δεν είναι δυνατές με άλλα φυτά.

Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές μακριά από αυτό. Στην πραγματικότητα υπάρχουν 5.

αυτοί είναι εδώ

μετά τη μετεγκατάσταση

Εάν φέρετε το φυτό πίσω από το κατάστημα Εγκλιματίστε το φυτό στη νέα του θέση πριν το ξαναφυτέψετε.Χωρίστε τους μίσχους, αφαιρέστε τυχόν δυνατά φύλλα. ή να αλλάξεις άλλες ομορφιές

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια διακοσμητική γλάστρα Επιλέξτε τη σωστή γλάστρα για το φυτώριο σας.

Αυτός ο κανόνας ισχύει και όταν μετακινείτε φυτά στο σπίτι.Για παράδειγμα, μην προσπαθήσετε να ενοποιήσετε τις οικιακές φυτεύσεις με κλάδεμα ή μεταφύτευση.

κατά τη διάρκεια τραυματισμού

Το ριζικό σοκ είναι μια κατάσταση που εμφανίζεται όταν διαταράσσεται το ριζικό σύστημα ενός δέντρου. Το εργοστάσιο διέκοψε την παραγωγή και μπήκε σε λειτουργία επιβίωσης. σε ακραίες περιπτώσεις Μερικά από τα φύλλα του φυτού μπορεί να πέσουν. που δείχνει τη δυσκολία των ριζών

Ωστόσο, σε ήπιες περιπτώσεις Το φυτό θα σταματήσει να παράγει νέα ανάπτυξη. Πολλοί νέοι ιδιοκτήτες φύλλων σύκου ανησυχούν όταν τα φυτά τους δεν παρουσιάζουν νέα ανάπτυξη. Ίσως ο προηγούμενος φροντιστής να περιποιήθηκε ή να διατάραξε το ριζικό σύστημα πριν πουληθεί το φυτό.

Σταματήστε να παίζετε!  Μάθετε 5 τρόπους για να αφήσετε ήσυχα τα φύλλα του βιολιού.  Αφήστε το φύλλο του βιολιού σας να γίνει ένα δυνατό φυτό.

Άλλοι ιδιοκτήτες Ficus lyrata παρεμβαίνουν στο ριζικό σύστημα. μετακινήστε νέο δοχείο Ελέγξτε για σάπιες ρίζες, χωρίστε τους μίσχους, αφαιρέστε τα παράσιτα, κόψτε τις ρίζες ή ανακατέψτε το υπόστρωμα.

Μάθετε 5 τρόπους για να αφήσετε ήσυχα τα φύλλα του βιολιού.  Αφήστε το φύλλο του βιολιού σας να γίνει ένα δυνατό φυτό.

Είναι δελεαστικό να τα βάζετε με τα φυτά σας όταν φαίνονται αδρανοποιημένα. Αλλά τώρα δεν είναι η ώρα Αντίθετα, αφήστε το να αναρρώσει από τη θεραπεία που του δόθηκε.

Μετά από μια κρύα νύχτα έξω

Το βιολί μου σύκο δεν αγαπάει τίποτα περισσότερο από το καλοκαίρι έξω.

Μάθετε 5 τρόπους για να αφήσετε ήσυχα τα φύλλα του βιολιού.  Αφήστε το φύλλο του βιολιού σας να γίνει ένα δυνατό φυτό.

Δυστυχώς, κάθε άνοιξη και φθινόπωρο Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση το βράδυ. έκπληξη εμένα και το εργοστάσιό μου Το κρύο και το σκοτάδι είναι τα δύο πράγματα που μισεί περισσότερο αυτή η φυλή.

Εάν σκέφτεστε να κόψετε, να τσιμπήσετε, να κόψετε ή να αφαιρέσετε τα φύλλα από το φυτό. Πρώτα φροντίστε να μην περάσετε τη νύχτα σε εξωτερικούς χώρους σε θερμοκρασίες κάτω των 70° για να ξεκαθαρίσετε αυτό το φυτό. μπορώ Επιβίωσε έως και 55° τη νύχτα Αυτό όμως δεν θα συμβεί αν το συνδυάσετε με επιθετική θεραπεία.

το χειμώνα

Άλλοι ειδικοί μπορεί να σας προτείνουν να παρεμποδίσετε τη φυσική ανάπτυξη του φυτού κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά εγώ δεν το κάνω. Μικρότερες μέρες, χαμηλότερες θερμοκρασίες. και ο ξηρός αέρας μείωσε το ποσοστό επιτυχίας κατά την αντικατάσταση του βιολιού.

Μάθετε 5 τρόπους για να αφήσετε ήσυχα τα φύλλα του βιολιού.  Αφήστε το φύλλο του βιολιού σας να γίνει ένα δυνατό φυτό.

εσείς θα μπορούσε Μπορεί να ξεφύγει με μικρές προσαρμογές, όπως αλλαγή της ρουτίνας ποτίσματος ή μετάβαση σε φωτεινότερη πηγή φωτός. Αλλά η προειδοποίησή μου: πάμε χαλαρά.

χαντάκι θέση

Το πότισμα πρέπει να επαναλαμβάνεται λίγες μέρες πριν και μετά. μετά Δεν υπήρχε άμεση θεραπεία πριν. Αυτό διασφαλίζει ότι τα φυτά σας παίρνουν νερό. αλλά όχι υγρό για όλες τις διαδικασίες που χρειάζεται το φυτό.

Και πάλι, μπορείτε να ψηλώσετε το βιολί σας και να φαίνεστε όμορφα. Ή κάντε το κοντό και μυώδες. Αλλά η σωστή θεραπεία λάθος στιγμή Μπορεί να βλάψει ή να σκοτώσει τα πολύτιμα φυτά σας.

Ο γενικός εμπειρικός κανόνας είναι να αντισταθείτε σε συνδυαστικές θεραπείες και τροποποιήσεις, όπως εάν ξεκινήσετε τη λίπανση. Μην φυτεύετε ταυτόχρονα. ή αν λερώσεις ξανά τα φυτά σου Μην το κόψετε την ίδια μέρα.

5-Time-to-Stop-Fiddle-When to Leave-Your-Fiddle-Alone

και ούτω καθεξής

οπότε πότε χρειάζομαι Πας με το βιολί σου; Καλή ερώτηση. Το κλάδεμα, η αναφύτευση και ο πολλαπλασιασμός είναι απαραίτητα για να διατηρήσετε το σύκο σας υγιές, χαρούμενο και αναπτυσσόμενο. Το μειονέκτημα είναι ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες φυτών τείνουν να ενοχλούν τα φυτά τους όταν βρίσκονται σε λανθάνουσα κατάσταση. σώμα ή αναρρώνουν αντί να αντέχουν

Για να είμαστε σαφείς, α παρέμβαση Αυτό είναι συχνά απαραίτητο όταν το φυτό σας υποφέρει από παραμέληση ή ασθένεια. Εδώ δεν μιλάμε για παρεμβάσεις, αλλά πρακτικήΕάν το φυτό σας χρειάζεται βοήθεια για να διατηρήσει καλή υγεία Θα πρέπει να παρέμβεις, ωστόσο, μερικές φορές η βοτανική ζωή χρειάζεται να μείνει μόνη για να κάνει το αόρατο έργο της. Η δουλειά σου είναι να ξέρεις τη διαφορά.

Μάθετε 5 τρόπους για να αφήσετε ήσυχα τα φύλλα του βιολιού.  Αφήστε το φύλλο του βιολιού σας να γίνει ένα δυνατό φυτό.

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ Ρωτήστε τη χρήσιμη διαδικτυακή κοινότητα των οπαδών του Ficus lyrata στο Facebook. Ομάδα πόρων Fig Leaf Plant ResourcesΑνυπομονούμε να συναντήσουμε εσάς και το εργοστάσιό σας. και σας συμβουλεύει πότε και πότε να μην ασχολείστε με αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες, πάρτε ένα αντίγραφο της Claire Akin. ειδικός φύλλων βιολιού σύκουΕδώ είναι ο οδηγός σας για την καλλιέργεια υγιών και όμορφων φυτών Ficus lyrata.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *